Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Tolkkua ruokaa äijämakuun

Ravintolapalvelut

Samu Vainikainen peukuttaa Pian herkkuhetken lounaalle, kohta nälkä pakenee!

Lounaskahvila Pian Herkkuhetki Likolahdessa on tunnettu maittavasta kotiruokalounaastaan. Osoitteessa Telkkistentie 2 ruokailevat mielellään kaikki hyvän ruoan ystävät kevyen työn tekijöistä ja senioreista raskaiden urakoiden rakennusmiehiin.

Joni Kähkönen KiPaJyKä Oy:stä lounastaa säännöllisesti Pian Herkkuhetkessä. Yrityksen toimipaikka sijaitsee Sorsasalossa ja suosittu lounaspaikka osuu usein matkan varrelle. Ja jos ei osu, niin Joni tekee mielellään pienen mutkankin Herkkuhetken lounaalle.

Virtaa iltapäivään

- Pian lounaskattaus on todella laadukas ja erityisesti salaattipöydän tuoreus ja monipuolisuus miellyttää minua. Lounas on päivän kulminaatiopiste. Kunnon ruokailu takaa että virtaa piisaa koko päiväksi. Jos lounas jää väliin tai se on kehno, seuraa uupumus ja päänsärky. Päiviini kuuluu myös säännöllinen salitreeni, joten polttoainetta todella kuluu. Pian Herkkuhetki vastaa loistavasti meikäläisen toiveita hyvästä lounaasta. Pialta on tullut tilattua kakut ja muut tarjottavat juhliinkin, Joni kertoo.

Maku edellä lounaalle

Lankarakenne Oy:llä työskentelevä Samu Vainikainen käy lounastamassa Pian Herkkuhetkessä joka arkipäivä. Samu kokoaa annoksen tottuneesti ja lautaselta löytyy väriä, tuoreutta ja makuja kelpo annos.
- Olen ollut Herkkuhetken kanta-asiakas alusta asti. Minulle tärkein kriteeri on maku ja se on tämän ravintolan tarjonnassa kohdallaan. Salaattipöytää myöten ruoka on laadukasta ja hinta-laatusuhde on todella hyvä. Kunnon lounaalla jaksaa iltaan asti ja myös liikuntaharrastuksiin. Herkkuhetken hyviä puolia on myös riittävät parkkipaikat, avarat tilat ja tietenkin ystävällinen palvelu. Tänne on kiva tulla syömään, kun mahtuu mukavasti vaikka olisi ruuhkaisempikin lounasaika, Samu linjaa.

p

Lounaskahvila Pian Herkkuhetki

Telkkistentie 2
70460 Kuopio
puh. 040 931 9747
ma – pe 9 – 14, lounas 10 – 13.30
posti@pianherkkuhetki.fi
www.pianherkkuhetki.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.