Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Torilta saa taas kaikki herkut

Ravintolapalvelut

Pia ja Sara ojensivat avajaispäivänä ensimmäisen ToriHerkku-annoksen Simon nautittavaksi heti aamukymmeneltä.

Legendaarinen Grillikioski Tori Herkku on tehnyt komean paluun Kuopion torille alkuperäisen yrittäjän Pia Tiilikaisen ja hänen tyttärensä Sara Kinnusen voimin. Taas saa tuulettaa tutun sloganin tahtiin: Torilla tavataan!

Maaliskuun alussa avattu grillikioski palvelee torin kulkijoita laajalla valikoimalla, johon keveyttä ja monipuolisuutta tuo lounaskahvila Pian Herkkuhetkestä tutut lounaat.
– Olemme palanneet torille, joten tervetuloa syömään maankuuluja herkkuja. Tarjolla on omat hittituotteet, salaatit, toastit ja hampurilaiset. Myös kasvissyöjät on huomioitu, sillä saatavilla on salaattien ohella kasvis- ja halloum-hampurilaisia, kertoo Tiilikainen.
Torin asiakkaat saavat nyt grilliruuan ohella ns. ”oikeata ruokaa”. Tarjolla on toki myös pullaa ja kahvia. Kaupanpäälle tulee hyvä asiakaspalvelu. Tori Herkussa tervehditään ja kiitetään asiakasta.
Pia Tiilikainen onkin yritystensä kasvot. Tori Herkku ja Pian Herkkuhetki henkilöityvät vahvasti energiseen ja iloiseen yrittäjään. Herkkupaikoissa on sen myötä välitön tunnelma, joka siivittää lounas- tai kahvihetkeä.
– Tämä on maailman paras työ ja niin mukavaa, kun ihmisiltä tulee hyvää palautetta. Ei tätä muuten tekisi päivääkään.

Vaatii hulluutta ja rohkeutta

Pian Herkkuhetken toiminta jatkuu Telkkistentiellä entisellään. Lounaskahvila valmistaa jatkossa myös grillikioskin lounaat, jotka viedään Likolahdesta torille.
Grillikioski palvelee kauppatorilla ympäri vuoden. Aukioloajat vaihtelevat kausittain. Pian apuna on tytär Sara, joka vastaa myös grillikioskin some-markkinoinnista.
Pia itse lopetti toiminnan torilla vuonna 2017. Sen jälkeen paikalla on ollut ulkopuolisia yrittäjiä. Viime talven paikka oli tyhjillään. Ensitöikseen Tori Herkku aikoo saada takaisin menetetyt asiakkaansa.
– En halunnut, että grillikioski olisi ollut torilla tyhjillään ja turhana. Nyt lähdetään rakentamaan sille hyvää brändiä. Vaatiihan tämä hulluutta ja rohkeutta, mutta joskus pitää tehdä uhrauksia, pohtii Tiilikainen.

p
Grillikioski Tori Herkku

Kauppatori, 70110 Kuopio
ma – to 8 – 17, pe 8 – 01
la 10 – 01, su suljettu
puh. 040 655 1953
posti@pianherkkuhetki.fi
www.facebook.com/toriherkku

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.