Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Toriparkki on entistä helpompi tapa pysäköidä

Autot, veneet ja moottoripyörät, Erikoisliikkeet

Moovy puhelimeen ja pysäköinti on helpompaa kuin koskaan, Tuula Parkkinen vinkkaa.

Kuopion ydinkeskustassa pysäköidään joustavasti Toriparkissa, joka kasvattaa koko ajan voimakkaasti suosiotaan. Pysäköinti on ollut helppoa aikaisemminkin, mutta Moovy-sovellus on poistanut viimeisetkin kynnykset Toriparkin käytöstä. Nyt tarvitsee vain pysäköidä, Moovy hoitaa loput.

Kun pysäköi torin alle Toriparkkiin, on Kuopion ytimessä. Kaikki keskeiset palvelut ovat kävelymatkan päässä ja huonollakin säällä asiointi onnistuu kesävarusteissa. Toriparkin kävijämäärät ovat koko ajan kasvaneet, kuukausittain peräti 5000 – 8000 kävijällä vuoden takaiseen verrattuna.
Ilmaiseksi ladattava helppo Moovy-sovellus on yksi syy kävijämäärien kasvuun, se on tullut todella voimakkaasti kuopiolaisten tietoisuuteen. Sovellusta ladattiin Kuopion Pysäköinnin verkkosivujen kautta huhtikuussa neljänneksi eniten koko Suomessa. Edellä olivat suosituimmat hakukoneet ja pysäköintiorganisaatiot, iltapäivälehdet ja muut mediat jäivät Kuopion Pysäköinnin taakse.

Helppoa pysäköintiä kaikilla tavoilla

Asiakkuusvastaava Sami Ojas Kuopion Pysäköinti Oy:stä kertoo Moovy-sovelluksen saaneen osakseen pelkästään positiivista palautetta. Ajo sisään, pysäköinti ja ajo ulos – siinä kaikki ilman parkkilippua ja kassa-automaatilla asiointia.
– Moovy toimii, vaikka puhelin olisi kotona tai akku lopussa ja sen toimintavarmuutta on tutkittu tuloksena 99,95%. Ensimmäistäkään reklamaatiota emme ole saaneet. Kamerajärjestelmä tunnistaa rekisterikilven, puomi nousee ja pysäköinti käynnistyy ja pysäköinti loppuu kun ajaa ulos. Sovellus veloittaa maksut ilmoitetulta maksukortilta ja vain pysäköintiajalta eli kassalla ei tarvitse käydä lainkaan. Moovyn palvelumaksu on vain 0,49 euroa per pysäköinti, kuukaudessa kuitenkin korkeintaan 4,95 euroa. Pysäköinti hoituu toki edelleen perinteisellä lippukäytännölläkin, ellei jostain syystä halua Moovy-sovellusta käyttää. Toriparkki on helppo ja nopea kaikilla maksutavoilla ja se on nyt Kuopiossakin hienosti oivallettu, Moovy on vain yksi kävijämäärien kasvun vauhdittajista, Ojas kertoo.

Laura Kallio-Kokko muistuttaa, että pysäköinti onnistuu edelleenkin kätevästi myös kolikoilla ja maksukortilla. Toriparkki tarjoaa pysäköimiseen eri vaihtoehtoja, joista varmasti löytyy se itselle mieluisin ja helpoin tapa.

p
PYSÄKÖINTI-INFO

Kauppakatu 45 (Kauppakeskus
Apaja, Sokoksen pääty)
puh. 044 718 5155
ma – pe 7.30 – 17.00, la – su suljettu
asiakaspalvelu@kuopionpysakointi.fi
www.kuopionpysakointi.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.