Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Tuhansia tapetteja!

Sisustus ja kalustus

Tarja Pesosella ja Sari Hiltusella on ilo auttaa tapettien valinnassa.

Kuopion Uuni ja Kaakeli on nyt myös tapettikauppa. Myymälässä on yli sata mallikirjaa, joissa on valittavana tuhansia erilaisia tapetteja. Mallistosta löytyy myös lukuisia tunnettuja merkkejä, kuten Maricken, Eijffinger, Cole & Son ja Sandberg.
Tapeteista on helppo valita myymälässä omaan kotiin sopivat mallit. Saat mallit myös lainaksi kotiin, jotta voit varmistua, että värisävyt ja tapetin pinta ovat juuri sellaiset kuin haluat.
– Mallikirjoja voi ja pitää lainata kotiin, jolloin tarkastelu onnistuu myös paikan päällä, sisustussuunnittelija Tarja Pesonen neuvoo.
Valkoisen rinnalle on nyt tulossa vihreää, sinistä ja keltaista. Kuoseissa kuviot ovat suurentuneet: on luontoon liittyviä kuosia, marmoripintoja ja koralleja. Tapetin pinta voi näyttää myös rouhealta ja värien runsautta suositaan.

Kuopion Uuni ja Kaakelin yrittäjä Esko Tikkanen esittelee pyöreää Me -kamiinasarjan uutuutta, joka on kuin kaunis koru pohjoismaisessa sisustusympäristössä. Kuopion Uuni ja Kaakelin takkanäyttelyssä pääsee testaamaan tulisijoja myös käytössä. Tästä persoonallisesta Me-sarjasta voit valita useita uusia ja ainutlaatuisia ratkaisuja.

p
Kuopion Uuni ja Kaakeli Oy

Kolmisopentie 16, 70780 Kuopio
ma 9 – 18, ti – pe 9 – 17, la 10 – 14
puh. 017 366 3361
asiakaspalvelu@uunijakaakeli.com
www.uunijakaakeli.com

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.