Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Tulostuskaseteille uusi elämä

Erikoisliikkeet, Työ&Myö

Mustekolmio on monipuolinen toimistotarvikeliike, joka myy edullisia ja laadukkaita tulostuskasetteja ja toimistotarvikkeita, yrittäjä Merja Bamber kertoo.

Mustekolmio myy edullisesti kaikkiin tulostinmalleihin uusia yhteensopivia tulostuskasetteja tai alkuperäisiä kasetteja erittäin kilpailukykyisin hinnoin ja korkein laatukriteerein. Yritys myös täyttää useimpien tulostinmerkkien kasettit laadukkailla musteilla ja jauheilla.
– Myymme edullisesti laser- ja mustekasetteja myös vanhoihin tulostimiin, lisäksi erikokoiset tulostus- ja valokuvapaperit sekä muut toimistotarvikkeet ovat erikoisalaamme. Uusi sijaintimme Haapaniemenkadulla on kätevästi lähellä toria ja toriparkkia, yrittäjä Merja Bamber esittelee.
Mustekolmio neuvoo myös tulostimen hankinnassa, jolloin asiakas voi hankkia oikean tulostimen omiin tarpeisiinsa ja säästää kasetti- ja tulostuskustannuksissa. Apua saa myös tulostuspaperivalinnoissa. Lisäksi yrityksessä on värikopiointipalvelu.
Mustekolmio on jo yli kymmenen vuotta auttanut yrityksiä alentamaan tulostuskustannuksia laadusta tinkimättä. Yritys- ja yksityispuolen verkkokauppa pyörii nyt varsin mukavasti. Verkkokaupasta voi esimerkiksi tilata tuotteen ja valita toimitustavaksi ”nouto Kuopion myymälä”, jolloin tuote pakataan myymälässä valmiiksi noutoa varten.
– Tarjoamme palvelua, otamme huomioon yksityisasiakkaiden ja yrityksen tarpeet, neuvomme laite- ja tarvikevalinnoissa sekä hoidamme toimitukset luotettavasti ja ajallaan.
Mustekolmiolla on myymälä myös Joensuussa.

p
Mustekolmio

Haapaniemenkatu 32 b
70110 Kuopio
puh. 050 443 2626
ma – to 10 – 17
(tarkista aina aukioloaika nettisivuilta)
myynti@mustekolmio.com
www.mustekolmio.com

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.