Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Tunnissa duuniin

Erikoisliikkeet, Yrityspalvelut

Topi Nivamon (edessä vas.) huippujengi valmiina palvelukseen. K-Market Saariaitan kauppias Panu Pussinen (edessä oik.) on tyytyväinen Duunin Tekijöiden nopeaan ja laadukkaaseen palveluun.

Kun työ on vailla tekijää, soitto Duunin Tekijöille riittää. Yritys yhdistää työpaikat ja työntekijät myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä, tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Lomautusten vuoksi moni hyvä tekijä on tällä hetkellä työtä vailla. Duunin Tekijöiden yrittäjä Topi Nivamo kertoo, että yrityksen tavoitteena on työllistää mahdollisimman paljon ihmisiä. Kun ihmiset saavat töitä ja yritykset hyviä työntekijöitä, kaikki voittavat.
Korona-aikana monen yrityksen päivittäiseen arkeen kuuluu epävarmuus ja toiminnan ennalta-arvaamattomuus. Henkilökunnan tarpeen ja asiakasvirtojen määrän arvioiminen on poikkeusaikoina hankalaa ja äkilliset sairauslomat sekoittavat pakkaa entisestään.
Duunin Tekijöiden osaava työntekijäjoukko on valmiina täyttämään yritysten työvoimatarpeet. Erityisesti osaajia löytyy kaupan alalle ja muihin asiakaspalvelutehtäviin, mutta Nivamo kehottaa yrittäjiä olemaan rohkeasti yhteydessä myös muun kausityövoiman tarpeessa.
– Tiimissämme on monen alan osaajaa ja tekijää. Esimerkiksi kesänajan nurmikonleikkuut ja muut pihatyöt onnistuvat hyvin.

Jopa tunnissa töihin

Usein työntekijän tarve tulee nopeasti. Duunin Tekijöiden listoilla on tällä hetkellä noin 35 henkilöä, joten tekijät löytyvät nopeasti töihin.
– Soitto meille ja parhaimmillaan tekijä tulee jopa tunnissa töihin, Nivamo sanoo.
Nivamolla itsellään on takanaan yli 20 vuoden kokemus kaupan alalta, joten hän tietää, millaisia tekijöitä yrityksiin tarvitaan.
– Ahkerat asiakaspalvelijat löydät meiltä.

p
Duunin Tekijät Oy

Topi Nivamo puh. 044 557 1458
toivo.nivamo@duunintekijat.fi
www.duunintekijat.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.