Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Turvallisesti liikenteeseen

Muut

Liikennekoulu Ässän nykyaikainen autokalusto antaa opiskelijoille hyvät mahdollisuudet perehtyä ajamiseen ja uuteen autotekniikkaan, liikenneopettaja Jaakko Toivanen kertoo.

Liikennekoulu Ässän korkealaatuinen opetus antaa hyvät lähtökohdat osaavaan ja turvalliseen liikennöintiin.
Liikenneopetuspaketin voi ostaa kätevästi yrityksen verkkokaupasta ja tarvittaessa myös rahoitus onnistuu samalla. Digitaalisessa oppimisympäristössä teoriaopiskelun voi aloittaa milloin vain ja ajotuntivarauksetkin voi tehdä verkossa.
– Liikennekoulussamme on monenlaisia opiskelijoita ja tarjoamme kaikille yksilöllistä opetusta. Opiskelija voi tarvittaessa hankkia meiltä lisää ajotunteja, jos hän haluaa enemmän harjoittelua auton käsittelyyn ja liikennetilanteisiin, liikenneopettaja Jaakko Toivanen esittelee.
– Nykyautoissa on paljon ajoa helpottavaa tekniikkaa, mutta kuljettajan on ymmärrettävä, miten tekniikka toimii ja vaikuttaa ajamiseen. Meillä asioihin paneudutaan perusteellisesti.
Liikennekoulu Ässän uudenaikaiseen kalustoon kuuluvat 3-sarjan BMW-henkilöautot sekä kevyt kuorma-auto Mercedes-Benz Sprinter, jolla suoritetaan C1- ja C1E-ajokorttiluokkien koulutukset.
Tarjolla on myös moottoripyörä- ja perävaunututkinnot sekä perävaunun vuokraus.

p

Liikennekoulu Ässä

Vuorikatu 16 C, 70100 Kuopio
puh. 044 988 5752
toimisto@liikennekouluassa.fi
www.liikennekouluassa.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.