Turvallisia kilometrejä lisävaloilla

Autot ja liikenne

Valoa pimeyteen. Nyt on oikea aika asentaa ajoneuvon lisävalot, yrittäjät Timo Lyytinen (vas.) ja Timo Mäkäräinen muistuttavat.

Ammattilaisen asentamat laadukkaat lisävalot tuovat ajomukavuutta ja -turvallisuutta vuoden pimeimpään aikaan. Varsinkin, jos työmatka on pitkä tai ajoa muuten kertyy paljon, ovat pitkät lisävalot kannattava satsaus.
– Meillä on pitkä kokemus ajoneuvojen lisävalojen asennuksesta. Käyttämämme tuotteet ovat laadukkaita ja luotettaviksi merkeiksi käytännössä havaittuja, Titec Oy:n yrittäjä Timo Lyytinen kertoo.
Perinteisten pyöreiden lisävalojen sijasta nykyään asennetaan paljon LED-paneeleita, joista löytyy monenlaisia, siroja ja kaareviakin malleja.
– Onnistunut lopputulos on aina kompromissi valaisutehon, ulkonäön ja hankintahinnan kesken. Jokaiseen autoon löydetään kyllä hyvin istuva ja riittävän tehokas malli.
Nykyautot sisältävät paljon tekniikkaa, eikä ohjaustietojen saaminen Led- tai xenon-valoista ole aivan yksinkertaista. Siksi Lyytinen suositteleekin jättämään asennushommat suosiolla ammattilaisen käsiin.
– Kun laite on ostettu meiltä ja on meidän asentamamme, kannamme myös kokonaisvastuun ja annamme takuun niin työlle kuin laitteelle.

Taksivaloista tee-se-itse -pesuhalliin

Lisävalojen lisäksi Titec myy ja asentaa myös muut lisävarusteet, kuten alkolukot, työvalot, navigaattorit, kojelauta- ja peruutuskamerat, sekä ajoneuvojen erilaiset työturvallisuutta lisäävät turvatuotteet, kuten hätäkutsu- ja kamerajärjestelmät.
Suurin asiakaskunta ovat taksiautoilijat ja yritys on erikoistunut taksien lisävarusteiden asennuksiin ja taksilaitteiden suunnitteluun, valmistukseen ja tukkumyyntiin.
Monipuolisia palveluja täydentää yrityksen yhteydestä löytyvä tee-se-itse-pesuhalli, jonka voi vuokrata omatoimiseen autonpesuun. Vuokrattavissa on myös 1+8-paikkainen pikkubussi, jonka voi tarvittaessa vuokrata vaikka taksivarustein.

p
Titec Oy

Oppipojankuja 10, 70780 Kuopio
puh. 010 328 6040
ma – pe 8 – 16.30 tai sopimuksen muk.
sales@titec.fi
www.titec.fi

Hae sivustolta

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.