Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Turvallisia kilometrejä lisävaloilla

Autot, veneet ja moottoripyörät, Korjaukset ja huollot

Valoa pimeyteen. Nyt on oikea aika asentaa ajoneuvon lisävalot, yrittäjät Timo Lyytinen (vas.) ja Timo Mäkäräinen muistuttavat.

Ammattilaisen asentamat laadukkaat lisävalot tuovat ajomukavuutta ja -turvallisuutta vuoden pimeimpään aikaan. Varsinkin, jos työmatka on pitkä tai ajoa muuten kertyy paljon, ovat pitkät lisävalot kannattava satsaus.
– Meillä on pitkä kokemus ajoneuvojen lisävalojen asennuksesta. Käyttämämme tuotteet ovat laadukkaita ja luotettaviksi merkeiksi käytännössä havaittuja, Titec Oy:n yrittäjä Timo Lyytinen kertoo.
Perinteisten pyöreiden lisävalojen sijasta nykyään asennetaan paljon LED-paneeleita, joista löytyy monenlaisia, siroja ja kaareviakin malleja.
– Onnistunut lopputulos on aina kompromissi valaisutehon, ulkonäön ja hankintahinnan kesken. Jokaiseen autoon löydetään kyllä hyvin istuva ja riittävän tehokas malli.
Nykyautot sisältävät paljon tekniikkaa, eikä ohjaustietojen saaminen Led- tai xenon-valoista ole aivan yksinkertaista. Siksi Lyytinen suositteleekin jättämään asennushommat suosiolla ammattilaisen käsiin.
– Kun laite on ostettu meiltä ja on meidän asentamamme, kannamme myös kokonaisvastuun ja annamme takuun niin työlle kuin laitteelle.

Taksivaloista tee-se-itse -pesuhalliin

Lisävalojen lisäksi Titec myy ja asentaa myös muut lisävarusteet, kuten alkolukot, työvalot, navigaattorit, kojelauta- ja peruutuskamerat, sekä ajoneuvojen erilaiset työturvallisuutta lisäävät turvatuotteet, kuten hätäkutsu- ja kamerajärjestelmät.
Suurin asiakaskunta ovat taksiautoilijat ja yritys on erikoistunut taksien lisävarusteiden asennuksiin ja taksilaitteiden suunnitteluun, valmistukseen ja tukkumyyntiin.
Monipuolisia palveluja täydentää yrityksen yhteydestä löytyvä tee-se-itse-pesuhalli, jonka voi vuokrata omatoimiseen autonpesuun. Vuokrattavissa on myös 1+8-paikkainen pikkubussi, jonka voi tarvittaessa vuokrata vaikka taksivarustein.

p
Titec Oy

Oppipojankuja 10, 70780 Kuopio
puh. 010 328 6040
ma – pe 8 – 16.30 tai sopimuksen muk.
sales@titec.fi
www.titec.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.