Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Turvallisuutta auton sisätilojen puhtaudella

Autot, veneet ja moottoripyörät

Moni viettää paljon aikaa autossa, siistissä ajopelissä se on miellyttävää. Auton sisätilojen puhtaus on myös turvallisuustekijä, Jenny Koponen muistuttaa.

Kauppapaikka Birgerissä palveleva Auto Hohde on auton puhdistuksen ja suojauksen erikoisosaaja. Yrittäjä Jenny Koponen painottaa auton puhtauden olevan paitsi ulkonäkö- myös turvallisuusasia. Harva muistaa, että talvikaudella tämä pätee erityisesti auton sisätiloihin.
– Talvella kulkeutuu väkisinkin lunta ja soraa auton lattialle. Jäiset polkimet ja lattiamatot aiheuttavat jatkuvasti arvaamattomia vaaratilanteita. Sisältä likainen tuulilasi huurtuu pahimmillaan läpinäkymättömäksi ja sulava lumi luo tunkkaisen sisäilman. Talvi tuo omat haasteensa, sillä harvalla on käytössään sisäpesuun soveltuvaa lämmintä autotallia, eikä julkisissa parkkihalleissa katsota hyvällä omatoimiputsailua. Meillä tulee tehokkaasti puhdasta ja epäpuhtaudet saavat kyytiä koirankarvoista kahvitahroihin. Tehokas puhdistus ja tiivisteiden käsittely auttaa myös ovien ja ikkunoiden jäätymisongelmiin, Jenny kertoo.

Nahkapenkit kannattaa hoitaa säännöllisesti

Nahkapenkit ovat tyylikkäät ja pysyvät siisteinä helpommin kuin kangaspenkit. Nahka vaatii kuitenkin huoltoa siinä missä tekstiili puhdistusta.
– Nahkapenkeille löytyvät omat erikoiskemikaalinsa, joiden avulla esimerkiksi halkeilu vältetään. Puhdistus, hoito ja suojaus on nahkapenkkien huollon kolmikanta. Meillä on erityyppisistä materiaaleista laaja kokemus. Erikoisosaajan tekemä työ maksaa varmasti itsensä takaisin pidemmän päälle, Jenny Koponen lupaa.

p
Auto Hohde
J.Koponen Tmi

Väliköntie 4, 70700 Kuopio
puh. 040 589 4890
ma – pe 8 – 16
www.autohohdekoponen.fi

 

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.