Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Turvaratkaisuja, äänentoistoa ja valotekniikkaa

Erikoisliikkeet

Tomi Räisänen mikroauton ratin takana Motorsport Kuopiossa. Penkkiin asennettu kamera välittää tilanteet ajajan näkökulmasta varikolle.

Kuopiolainen THR Service tarjoaa räätälöityjä ja testattuja ratkaisuja kodin, kesämökin tai yrityksen valvonnan tarpeisiin uusinta kamera- ja hälytystekniikkaa käyttäen. Yritys tarjoaa myös äänentoistoa ja valaistusta ajanmukaisella kalustolla. Käyttöopastus ja huolto löytyvät nekin samasta osoitteesta.

Tänä päivänä turvallisuus on yhä tärkeämpää niin yrityksille kuin yksityisillekin. Kuopiolainen THR Service vastaa koko ajan monipuolistuvaan kysyntään. Enää ei ole kysymys pelkästä rosvojen karkotuksesta. Myös normaali arki saa nykytekniikalla sujuvuutta ja lisää turvallisuutta.

Turvaa omaisille ja omaisuudelle

THR Servicen valikoimassa on valvontatuotteita monenlaisiin käyttötarkoituksiin yrityskäytöstä yksityistalouksiin. Esimerkiksi yksin asuvien vanhusten ja heidän omaistensa käytössä on kamera- ja videovalvontaa ja video-ovipuhelimia. Tuntemattomien vieraiden kontrollointi onnistuu helpommin, tapaturmista tai sairauskohtauksista tieto tulee välittömästi. Perehdytys, käyttökoulutus sekä tekninen tuotetuki kuuluvat laitehintaan tai -vuokraan, yrittäjä Tomi Räisänen lupaa.
– Laitteet ja järjestelmät, joita myyn, vuokraan ja asennan, ovat itse testaamiani ja koekäyttämiäni. Tarkkaan testaukseen ja koekäyttöön on vahvat perusteet. Asiakas saattaa olla Kuopiosta, mutta valvontalaitteet vaikkapa mökillä kaukana Lapissa. Toimintavarmuus ja etähuolto on olennainen laatutekijä, Räisänen muistuttaa.

Ääntä ja valoa

Esimerkiksi ravintolat, kuntosalit ja erilaiset elämyskohteet tarvitsevat turvaratkaisujen lisäksi myös äänentoisto- ja valaistustekniikkaa.
– THR Service tarjoaa kiinteiden asennusten lisäksi myös vuokralaitteita. Tarjolla on alan viimeisin ja testattu tekniikka. Kiinteistöjen lisäksi ajanmukaiset laitteet kameroista äänentoistoon löytyvät myös autoihin. Verkkokaupastamme löytyy tuotteita niin valvontaan, äänentoistoon, valopuoleen kuin tietotekniikkaankin. Kannattaa kysäistä, vaikka oma kohde tuntuisikin haastavalta, Tomi Räisänen lupaa.

p
THR Service

Unkarinpolku 14, 70820 Kuopio
puh. 040 357 9797
tomi.raisanen@thrservice.fi
Puhelimitse tavoitettavissa
ma – pe 8 -18, la – su 10 – 14
Aukioloajat: sopimuksen mukaan
TXT ja SOME:n kautta tuleviin viesteihin pyrimme vastaamaan mahdollisimman nopeasti.
www.thrservice.fi
Facebook ja Instagram

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.