Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Työergonomian edelläkävijä

Apteekit, terveys ja kauneus, Erikoisliikkeet

Ergorest on perheyritys, jossa työskentelee neljä henkilöä. Anne Hölttä omistaa yrityksen yhdessä veljensä Jarmo Höltän kanssa. Yrityksen kyynärvarsituet tunnetaan ympäri maailman.

Ergorest on siilinjärveläinen työergonomia-alan yritys, jolla on takanaan jo 30 menestyksekästä toimintavuotta. Vahvan vientiyrityksen tuotteista 98 prosenttia menee ulkomaille, muun muassa Eurooppaan, Kanadaan, Yhdysvaltoihin, Australiaan ja Uuteen Seelantiin.

Satsaus työhyvinvointiin kannattaa

Ergorestin kyynärvarsituki tunnetaankin ympäri maailman. Tutkimusten mukaan kyynärtukien käyttö työpisteellä vähentää niska-hartiaoireita 50 prosenttia. Liikkuvuudeltaan erinomainen tuki tekee työskentelystä helppoa ja miellyttävää. Hiiriasema pitää ranteen koko ajan oikeassa asemassa, eikä ranteeseen kohdistu painetta kuten esimerkiksi hiirimattojen geelityynyissä.
– Hyvä ja toimiva työpiste vaikuttaa työntekijän viihtyvyyteen ja jaksamiseen. Kyynärvarsituki helpottaa jo olemassa olevia ongelmia, mutta kaikista parasta olisi, jos työhyvinvointiin panostettaisiin jo ennaltaehkäisevästi. Kyynärvarsitukien hinta on kuitattu yhdellä sairauslomapäivän kustannuksella, operatiivinen johtaja Anne Hölttä kertoo.

Kyynärvarsituki on monipuolinen tuote

Ergorest valmistaa tukia erilaisiin tarpeisiin. Toimisto- ja kotikäyttöön tarkoitettujen tukien lisäksi tuet sopivat myös vaativaan teollisuuskäyttöön sekä pitkäaikaissairaille apuväliineeksi. Tuet valmistetaan Siilinjärvellä ja kyynärtukia voi ostaa jälleenmyyjiltä.

 

p
Ergorest Oy

Yrittäjäntie 1, 71800 Siilinjärvi
puh. 020 740 1470
www.ergorest.fi
Myös Facebookissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.