Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Työmaalle Grollsin kautta

Rakentaminen ja remontointi

Grollsilla odottavat työvaatteiden ja henkilösuojainten asiantuntijat, joilla on hymy herkässä, ylärivissä Milla, Miia, Evilla, Laura, alarivissä Piia, Pia, Pasi, Päivi ja Hilkka. Kuvasta puuttuvat Enja ja Niko.

Grollsin palvelu perustuu nopeuteen ja toimitusvarmuuteen sekä iloiseen ja palvelevaan henkilökuntaan. Laadukkaat ja laajat työvaatevalikoimat löytyvät suoraan hyllystä.

Grolls on työvaatteiden ja henkilösuojaimien huippuasiantuntija.
– Tuotevalikoimaamme kuuluvat huomiotyövaatteet, tummat teollisuustyövaatteet, turvakengät, henkilösuojaimet, ravintola-alan ja hoivapuolen työvaatteet sekä profiilitekstiilit. Meiltä löytyy myös laaja naisten työvaatemallisto, myymäläpäällikkö Pia Koivumäki kertoo.
Tuotemerkeistä keskeisimpiä ovat oman malliston merkit Gesto ja Björnkläder, hoivapuolelta taas löytyy hintalaatusuhteeltaan erinomainen, niin ikään oman malliston Nytello.
– Jalkineissa suosituimpia ovat Sievi ja Jalas. Lisäksi toimimme Dimexin isona jälleenmyyjänä.

Laajat valikoimat hyllyssä

Työvaatteiden tarve tulee yleensä nopeasti, sillä harvalla on useita turvakenkiä tai muita työvaatteita kaapissa odottamassa.
Grollsin isosta myymälästä ja varastosta löytyykin tavara yleensä suoraan hyllystä. Myös omassa merkkaamossa tehtävät painot ja brodeeraukset tekevät asioinnista nopeaa ja sujuvaa. Monesti painettavat tuotteet valmistuvat parissa minuutissa ostajan mukaan.
– Pyrimme aina palvelemaan asiakasta mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti. Asiakkaalle aika on rahaa, Koivumäki muistuttaa.
Aiemmin Duunivarusteen nimellä tunnettu myymälä on toiminut Grolls-nimen alla jo kahden vuoden ajan. Suomessa Grollsilla on seitsemän myymälää, jonka ansiosta yritys palvelee tehokkaasti myös valtakunnallisesti. Hinta ja tuotteet ovat
jokaisessa myymälässä kutakuinkin samat ja Kuopiosta lähtee paljon tavaraa myös ympäri Suomea.

Rento meininki ja hyvä palvelu

Tehokkuuden lisäksi Grollsilla luotetaan iloiseen ja rempseään asiakaspalveluun.
– Meillä on rento ilmapiiri ja iloinen henkilökunta. Kahvia on aina tarjolla. Yritysasiakkaiden lisäksi tervetulleita ovat myös kuluttaja-asiakkaat ja maksu onnistuu myös kortilla ja käteisellä. Opiskelijat huomioimme alennuksella, Koivumäki muistuttaa.

p
Grolls Oy

Suvannontie 7, 70780 Kuopio
puh. 050 465 6099
kuopio@grolls.fi
www.grolls.fi
Facebookissa ja Instagramissa
Grolls Kuopio

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.