Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Työn monipuolisuus yllätti

Ihmiset ja ilmiöt

Syksyllä Monikanavapalveluiden tiimiin on kutsuttu mukaan graafikko Heidi Järvinen. Hänen kädenjälkensä on ehtinyt näkyä jo somemarkkinoinnissa, mainostoimiston projekteissa ja myös tässä Savon XPress -lehden talvinumerossa.
Pirteä ja tehokas Heidi on nopeasti ottanut oman paikkansa X-tiimissä. Ideointi ja uusien asioiden kehittely on sujunut vauhdilla, vaikka korona-aikaan suurin osa palavereista onkin käyty etäyhteyksien kautta.
Hämeessä syntynyt ja perheensä kanssa Tampereella asuva Heidi on isänsä puolelta puoliksi savolainen, joten matkat Kuopioon käyvät melkeinpä vanhasta muistista ja suattaapi Heidiltä lipsahtaa muutama savon kielen sanakin silloin tällöin.
– Työnkuvan monipuolisuus on yllättänyt iloisesti, Monikanavapalveluilla on tarjolla todella laaja kokonaisuus asiakkaiden tarpeisiin. Töitä tehdään yhdessä ja aivoriihessä parhaat palat otetaan käyttöön. Koko tiimin luova asenne ja avoin ote uusiin ajatuksiin on mukavaa. Myös savolaisten asiakkaiden kanssa on ollut mutkatonta tehdä hommia, näin tästä on mukava jatkaa eteenpäin, Heidi kertoo.
– Innokkaana odotan uutta vuotta, mitä kaikkea se tuokaan tullessaan!

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.