Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Unelmakohde keskellä Kuopiota

Rakentaminen ja remontointi

Työmaapäällikkö Timo Penttinen ja työvaihemestari Joel Ruuskanen ihailemassa näkymiä Kallavedelle Vuorikatu 14 ylimmän kerroksen kolmion parvekkeelta.

Pohjola Rakennus on projektinjohtomallilla toimiva rakennusliike, jonka toimintamalli mahdollistaa laadukkaan rakentamisen halutuille asuinalueille. Kuopion ydinkeskustaan valmistuu heinäkuun lopulla kerrostalo, joka kirjaimellisesti mahdollistaa modernin asumisen kaupungin vanhimmissa kortteleissa.

Vuorikatu 14 on osoite, joka on herättänyt voimakasta kiinnostusta siitä lähtien, kun viime vuoden alkupuolella tontille alettiin rakentaa 44 asunnon kerrostaloa. Sijainti ei voisi olla Kuopiossa juurikaan keskemmällä kaupunkia, silti tarjolla on jopa järvinäköaloja. Hankejohtaja Risto Pennanen kertoo myös tilaratkaisujen olevan moderneja.
– Esimerkiksi kolmioiden koko liikkuu välillä 58,5 – 66,5m2, mutta tarkoin harkitun huonejärjestyksen ja tilaratkaisujen ansiosta avaruutta ja väljyyttä on jopa enemmän kuin monessa vanhemman talon isommassa kolmiossa. Mikä parasta, olipa asunto talon pohjois- tai eteläpuolella, tarjolla on parhaat näkymät mitä ydinkeskustan kerrostaloista löytyy. Talo valmistuu heinäkuun lopussa ja vapaana on enää muutamia asuntoja ja yksi liiketila. Kannattaa toimia ripeästi mikäli aikoo asua tulevaisuudessa Kuopijon parrailla paekoilla, todella laadukkaasti rakennetussa huippuluokan kerrostalossa, Pennanen vinkkaa.

p

Pohjola Rakennus Oy
Suomi – Kuopio
Puijonkatu 22 A 2. krs
70100 Kuopio
Jenni Kokkonen
jenni.kokkonen@pohjolarakennus.fi
puh. 050 528 5587
www.pohjolarakennus.fi/asunnot/asunto-oy-kuopion-vuorikatu-14/

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.