Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Unelmiesi koti toteutetaan yhdessä

Rakentaminen ja remontointi

Kaakeliosaston laattavalikoima on kerrassaan huikea. Kokoja, väriä ja valikoimaa riittää. Tarja Pesonen (vas.) ja Sari Hiltunen näyttävät.

Kuopion Uuni ja Kaakeli täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Moneen kuopiolaiseen kotiin, maakuntaa myöten, on toteutettu unelmien koteja yhdessä asiakkaiden kanssa.
Yrittäjä Esko Tikkanen on syystäkin iloinen, sillä myymälän yli 700 neliön tilat antavat mahdollisuuden tarjota runsaan valikoiman sekä ratkaisuja erilaisten asiakkaiden tarpeisiin.
- Asiantunteva ja helposti lähestyttävä asiakaspalvelu ovat meille tärkeitä asioita. Palvelemme jokaista asiakasta yksilöllisesti ja ratkaisukeskeisesti. Etsimme mielellämme kunkin asiakkaan sisutukseen ne kaikista parhaimmat ideat, asiakkaan toivomuksia kuunnellen, sisustussuunnittelija Tarja Pesonen kertoo.
- Tarjoamme hintalaatusuhteeltaan erinomaiset perustuotteet kattavasti, mutta myös laatua ja erikoisuuksia kaipaaville meillä on todella laajat valikoimat.

Runsaasti laattoja

- Asiakkaat hämmästelevät meidän suurta laattavalikoimaa, joka lienee jopa maakunnan laajin. Valitsemme vuosittain laatat maailman suurimmilta laattamessuilta Italian Cersaiesta ja omalla maahantuonnilla varmistamme monen makuun sopivat tuotteet sekä järkevän hinnoittelun.
- Ja uutuudet löytyvät meiltä jo jopa ennen messuja, sisustusmyyjä Sari Hiltunen lisää.

Tuhansia tapetteja

Liikkeen toisesta kerroksesta löytyy kaiken kattava tapettikauppa. Myymälässä on yli sata mallikirjaa, joissa on valittavana tuhansia erilaisia tapetteja. Mallistosta löytyy myös lukuisia tunnettuja merkkejä, kuten Boråstapetter, Maricken, Eijffinger, Cole & Son ja Sandberg.
Kaikkia esillä olevia tapettimalleja saa myös lainaksi kotiin, jotta voit varmistua, että värisävyt ja tapetin pinta ovat juuri sellaiset kuin haluat.

Lattiaa unohtamatta!

Kuopion Uuni ja Kaakeli on myös lattiapinnoitteiden erikoisosaaja. B:hard-kovapuulattia on täysin uudentyyppinen lattiapinnoite. Se soveltuu erityisesti lapsiperheille ja koiratalouksiin. Kovapuulattian lisäksi valikoimista löytyvät parketit, korkkivinyylit, vinyylit ja korkit sekä laminaatit, Marmoleum-linoleumit ja tekstiilimatot.
Jatkuva takkanäyttely
Myymälän tulisijaosastolla pääset tutustumaan lukuisiin uusiin malleihin ja toiminnassa oleviin tulisijoihin. Osastolla on yli 40 erilaista takka- ja uunimallia, muun muassa Conturalta, Nordpeisiltä, Nunnauunilta ja Jǿtulinilta.
- Lisäksi meiltä löytyvät Schiedel teräs- ja harkkohormit, tarvittaessa myös asennettuna, Esko Tikkanen kertoo.

Unelmien Värit. Tämä vuonna Unelmien Värien teemana ovat vuodenajat, Tiia Kiiskinen esittelee.

Uuni ja Kaakelin yritystarina on saanut alkunsa laadukkaista uuneista. Mallisto ja valikoima ovat laajentuneet entisestään. Kuvassa Esko esittelee Conturan takkaa, joka on yksi suosituimmista tämän hetken malleista.

p
Kuopion Uuni ja Kaakeli

Kolmisopentie 16, 70780 Kuopio
ma - pe 9 - 17, la 10 - 14
puh. 017 366 3361
asiakaspalvelu@uunijakaakeli.com
www.uunijakaakeli.com

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.