Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Upeat puitteet juhlille ja kokouksille

Majoitus ja matkailu, Ravintolapalvelut

Tervetuloa Scandiciin, meillä onnistuu isompikin kokous, hotellinjohtaja Mikko Mononen toivottaa.

Hotelli Scandic Kuopio Kallaveden rannalla on keskeinen toimija kuopiolaisessa kokousmatkailussa. Monikäyttöiset, muokattavat tilat sekä huippumoderni kokoustekniikka mahdollistavat jopa yli 500 hengen tilaisuuksien järjestämisen Kuopion keskustassa järven rannalla.

Avarat ja laadukkaat tilat ja niiden muunneltavuus cocktail-tilaisuuksista suuriin valtakunnallisiin kokouksiin on ollut Scandic Kuopion vahvuus jo yli kolmekymmentä vuotta. Tasoa on nyt nostettu pari pykälää entisestäänkin. Tiloja on uudistettu uusilla kalusteilla, tyylikkäällä ja säädettävällä valaistuksella sekä modernilla kokous- ja audiovisuaalisella tekniikalla.

Muokattavia tiloja ja modernia kokoustekniikkaa

Hotellinjohtaja Mikko Mononen kertoo muutosten koskevan paitsi tilojen ulkoista ilmettä, myös entistä tehokkaampaa tilankäyttöä. Kallavesi-kokoustilat ja Snellman-sali pääsevät nyt täysin oikeuksiinsa nimenomaan kokous- ja juhlatiloina.
– Vaihtoehtoja on neljästä erillisestä tilasta yhteen isoon tilaan. Kokousväkeä mahtuu parhaimmillaan 300, seminaareihin tai illalliselle jopa 400 ja ilman pöytiä tapahtuvaan vapaamuotoisempaan tilaisuuteen jopa yli 500 henkeä. Moderni kokoustekniikka mahdollistaa esityksen jopa kahdeksalle näytölle samanaikaisesti ja salin tekniikka on helposti hallittavissa yhden tabletin avulla. Käytössä on langaton Barco -kuvansiirtojärjestelmä.

Skandinaavisia maku-elämyksiä ravintola Bordissa

Scandic Kuopio -hotellin ravintola ja aula ovat myös uudistuneet. Maaliskuussa tehdyn remontin jälkeen ravintola sai uudeksi nimekseen Bord. Ravintola palvelee hotellin aamiais- ja kokousasiakkaita päiväsaikaan sekä iltaisin tyylikkäänä ruokaravintolana ja aulabaarina.
– Aulan ja ravintolan uusi, avarampi muoto on lisännyt tilojemme tehokkuutta ja asiakaslähtöisyyttä. Runsas ja monipuolinen aamiainen on saanut uuden kodin Bordista, joten Snellman-sali on nyt kokonaan kokous- ja juhlakäytössä aamusta iltaan. Palvelemme asiakkaitamme entistä joustavammin ja laadukkaammin, majoitus- ja kokousasiakkaista ravintola-asiakkaisiin sekä tapahtumavieraisiin, hotellinjohtaja Mononen lupaa.

p
Scandic Kuopio

Satamakatu 1
70100 Kuopio
puh. 017 195 111
kuopio@scandichotels.com
www.scandichotels.fi/kuopio

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.