Urmas Seppel ja YIT:n työnjohtaja Vili Haatanen Pohjola Sairaalan aulassa. US Saneeraus vastasi koko uudisrakennuksen laatoitustyöstä. – Yhteistyö on sujunut saumattomasti ja laajassa rakennusprojektissa tarvittavaa sovittelutaitoa on löytynyt kiitettävästi. Myös aikataulujen pitävyydestä ja työn laadusta palaute on pelkkää plussaa, Vili Haatanen kertoo.

US Saneeraus on viidessä vuodessa saavuttanut asiakkaidensa vankan luottamuksen. Remontoinnin ammattilaiset ovat laajentamassa toimenkuvaansa myös linjasaneerauksiin.

US Saneeraus Oy on vuonna 2012 Kuopiossa perustettu remontteihin erikoistunut yritys. Saarenmaalta lähtöisin oleva rakennusalan kokenut ammattilainen Urmas Seppel on saavuttanut toimialallaan vahvan aseman. Seppel kertoo Kuopion olevan hänelle kotoisa kaupunki asua ja yrittää.
– Saarenmaa on Virossa samassa asemassa Tallinnaan kuin Savo täällä Suomessa Helsinkiin. Moni käy isossa kaupungissa kierroksen mutta palaa takaisin. Niin Saarenmaalla kuin Kuopiossakin ihmiset ovat avoimia ja reiluja, kommunikointi pelaa ja meininki on muutenkin samanhenkistä, kuopiolaistunut Urmas kertoo hymyillen.

Laatutyötä oikein menetelmin

US Saneeraus Oy aloitti viisi vuotta sitten yhden miehen firmana, nyt yritys työllistää jo 17 rakennusalan ammattilaista. Voimakkaan kasvun on mahdollistanut määrätietoinen panostus työn laatuun, oikeisiin työmenetelmiin ja välineistöön.
– Huolella suunniteltu urakka on kustannustehokas ja pysyy aikataulussa. Remonteissa purkuvaiheen tekee kokenut ammattimies, se ei ole repimistä vaan aina on muistettava että purku on osa rakentamisen valmistelua. Kun purku tehdään oikein, voidaan osa puretusta hyödyntää remontin myöhemmissä vaiheissa. Näin voidaan säästää huomattavia summia, Urmas Seppel muistuttaa.

Linjasaneeraukset mukaan palveluvalikoimaan

Kylpyhuoneiden ja keittiöiden remontit liittyvät usein putkiremontteihin. US Saneeraus on tulevan vuoden aikana laajentamassa myös linjasaneerausten puolelle, jolloin koko remonttiurakka voidaan hoitaa saman yrityksen toimesta ja joustavana kokonaisuutena.
– Haluamme palvella asiakkaitamme yhä kokonaisvaltaisemmin. Putkiremontit tullaan tekemään samalla vastuullisen urakoinnin tyylillä kuin muutkin urakat tähän asti. Nyt kun yritykseni on saavuttanut viiden vuoden iän, haluan kiittää asiakkaitani ja yhteistyökumppaneitani ja todeta painokkaasti: US Saneeraus on tullut jäädäkseen, Urmas Seppel päättää.

 

p

US Saneeraus Oy
Täkykuja 22
70800 Kuopio
puh. 045 890 0126
posti@ussaneeraus.fi
www.ussaneeraus.fi
www.facebook.com/ussaneeraus