Valikko Sulje

Uuden ajan pyöräkauppa

GREENRIDEn myymälässä mahtuu tekemään vaikka testilenkin. Tervetuloa pyöräkaupoille – enjoy the ride! Päivi Junkkila toivottaa.

Kuopion Leväsentiellä sijaitseva GREENRIDE on uudenlainen pyöräkauppa. Keskiössä ovat pyörät. Väljässä ja modernissa myymälässä pyöriin tutustuminen on helppoa, ja koeajo onnistuu niin sisällä kuin suojaisalla pihalla tai lähipoluillakin.

GREENRIDEn myymälässä pyörät ovat väljästi esillä ja eri malleihin on helppo tutustua. Yritys myy laadukkaita Trek-pyöriä, ja on vastikään solmitun monivuotisen kumppanuussopimuksen myötä valmistajan ainoa jälleenmyyjä Kuopiossa sekä ainut Trek-myymälä koko itäisessä Suomessa.
Pyöräharrastus on nyt todella suosittua, eikä näkyvissä ole innostuksen laantumista.
– Myös työmatkapyöräily on lisääntynyt muun muassa sähköpyörien ansiosta. Ajokausi jatkuu pitkälle syksyyn ja pyöräily on muuttunut yhä enemmän ympärivuotiseksi, kertoo yrittäjä Päivi Junkkila.

Ennakointi kannattaa

Myymälä avattiin marraskuussa ja kohta vietetään synttäreitä kakun kera. Ensimmäinen vuosi on ollut kiireinen. Vielä viime syksynä Junkkila ajatteli, että sydäntalvella kaupalla pyöritellään peukaloita. Toisin kävi: talvikuukaudet olivatkin todella kiireisiä. Pyöriä myydään nyt ympäri vuoden, mutta kovin sesonki alkaa keväällä.
– Kevään ensimmäisten aurinkoisten päivien myötä myymälä myytiin tyhjäksi hetkessä ja kesä meni samaa rataa. Pyöriä toimitettiin asiakkaille sitä mukaa, kun niitä ehdittiin kasaamaan.
Pyörän hankinnassa kannattaa siis olla liikkeellä ajoissa. Jos haluaa ensi kevääksi uuden pyörän, kaupoilla on hyvä käydä jo syksyn tai talven aikana. Maailmanlaajuinen suosio on aiheuttanut haasteita muun muassa komponenttien saatavuudessa. Tämä näkyy myös Suomessa.
– Tehtaalta tulee pyöriä viikoittain, mutta ajopelit lähtevät telineistä uusille omistajille nopeasti. Ennakkoon varattuja pyöriä toimitetaan asiakkaille läpi vuoden.
Erityisen kysyttyjä ovat sähköpyörät ja gravelpyörät. Samoin laadukkaat peruspyörät ja maasturit tekevät kauppansa.

Huolto saman katon alta

Pyörien lisäksi myymälästä löytyvät varaosat, pyöräilyyn liittyvät tarvikkeet sekä tietysti ammattimainen ja palveleva pyörähuolto.
Säännöllinen pyörähuolto pidentää pyörän käyttöikää ja varmistaa, että pyöräily on mukavaa ja turvallista.
– Meillä asiakas saa pyörän, huollon sekä varaosat samasta osoitteesta. Olemme koko perheen pyöräkauppa ja asiakaspalvelu on meille tärkein asia. Kehitämme toimintaa jatkuvasti, jotta pystymme tarjoamaan parasta mahdollista palvelua ja laadukkaita tuotteita. Näin pystymme tarjoamaan mukavia kokemuksia ja elämyksiä pyöräilyn parissa kaikenikäisille.

GREENRIDE

Leväsentie 7A, 70700 Kuopio
ma – pe 11 – 17, la 10 – 14
ride@greenride.fi
www.greenride.fi