Uudisrakentamista ammattitaidolla

Rakentaminen ja remontointi

Siilin Hitra on luotettava siilinjärveläinen perheyritys. Kuvassa vasemmalta Iida Hoffren, Tatu Hoffren, Ossi Hoffren ja Anni Hoffren. Toisella työmaalla kuvanottohetkellä ollut Antti Kokkonen puuttuu kuvasta.

Siilin Hitra Rakennus Oy rakentaa uudisrakennukset ammattitaidolla ja kokemuksella. Siilinjärveläinen perheyritys on perustettu vuonna 2010 ja työllistää yrittäjä Tatu Hoffrenin lisäksi kolme henkilöä.
– Pääasiallisesti rakennustoimintamme koostuu omakoti- ja paritalojen uudisrakentamisesta. Vuosittain rakennamme yleensä yhden omakoti – ja yhden paritalokohteen. Tällä hetkellä Panninniemeen nousee rakentamiamme taloja ja lisäksi Mantulle huoltorakennus, Hoffren kertoo.
Siilin Hitra rakentaa niin yksityisille kuin yrityksille, avaimet käteen -periaatteella.
– Nykypäivänä ihmisillä ei riitä aikaa, eikä välttämättä taitoakaan rakentamiseen, joten ammattilaiseen luottaminen kannattaa. Asiakas luonnollisesti valitsee materiaalit ja tekee muut ratkaisut, mutta me huolehdimme käytännön työstä.

Harrastuksesta työksi

Hoffrenilla on takanaan pitkä kokemus rakennusalalta. Ensimmäinen talo valmistui vuonna 2000. Rakentaminen oli pitkään vapaa-ajan harrastus, mutta pikkuhiljaa se muuttui työksi. Vuonna 2011 Hoffren siirtyi kokopäiväiseksi yrittäjäksi. Yrityksen toimiala on muotoutunut vuosien mittaan.
– Palveluihimme kuuluu myös metallialan alihankinta. Viime aikoina olemme kuitenkin keskittyneet ennen kaikkea uudisrakentamiseen. Rakennusprojektia suunnittelevat voivat ottaa minuun suoraan yhteyttä, meiltä saa aina osaavaa ja asiantuntevaa palvelua.

 

p
Siilin Hitra Rakennus Oy

Köörtintie 5, 71800 Siilinjärvi
puh. 044 706 5636
tatu.hoffren@dnainternet.net
www.siilinhitrarakennus.fi

Hae sivustolta

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.