Uuden leipomon rakentamiseen on saatu tukea Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020 – EU:n Suomen rakennerahasto-ohjelmasta. Tervetuloa ostoksille ja kahville uuteen myymälä-kahvilaan, Pekko Järvinen toivottaa.

Kalakukkoleipomo Irene Partasen uusi leipomo toimii jo täydellä teholla Inkilänmäellä. Tilat ovat uudet, mutta tuotteet syntyvät edelleen perinteisin menetelmin, tutuilla ja laadukkailla resepteillä.

Kalalukkoleipomo Irene Partanen toimii nyt uusissa tiloissa Inkilänmäellä. Suuren kysynnän vuoksi vanhojen leipomotilojen kapasiteetti ei enää riittänyt, joten uusille, entistä isommille tuotantotiloille oli tarvetta. Vaikka leipomo muutti uusiin tiloihin, ei maankuulujen tuotteiden laadusta, perinteisistä resepteistä ja valmistustavoista tingitä.
– Tuotteet syntyvät samoilla resepteillä, samojen kokeneiden ja asiansa osaavien leipurien käsissä kuin tähänkin asti. Toki teemme myös jatkuvaa tuotekehitystä ja olemme kehittäneet muun muassa laktoosittomia tuotteita entisten suosikkituotteiden rinnalle, yrittäjät Jarmo ja Janne Komulainen kertovat.
Leipomotilojen lisäksi Inkilänmäellä palvelee myös myymälä-kahvila, joten leipomolle kannattaa piipahtaa vaikka kahvikupposelle sekä ostamaan uunituoreita kukkoja, lihapiirakoita ja muita leivonnaisia.
– Sijaintimme on hyvä, meille on helppo poiketa vaikka moottoritieltä ja parkkitilaa löytyy.

Pitkulainen kukko on pitopöydän kunkku

Suoraan leipomolta voi myös tilata herkut ja tarjottavat joulun ja vuodenvaihteen juhliin.
– Juhlapöydän katseenvangitsija on pitkulainen kukko, joka voidaan valmistaa mieleisillä täytteillä ja sopivan kokoisena, isommallekin seurueelle sopivaksi. Tilaus kannattaa jättää viimeistään pari päivää etukäteen, mutta joulutarjottavien suhteen liikenteessä kannattaa olla mahdollisimman hyvissä ajoin, keittiömestari Pekko Järvinen suosittelee.
Myös riisi- ja lihapiirakat, munkit ja muut leivonnaiset voi tilata suoraan leipomolta.
– Inkilänmäen lisäksi meidät löytää entiseen tapaan myös torilta ja kauppahallista.

p

Kalakukkoleipomo
Irene Partanen
Inkilänmäenkatu 19, 70340 Kuopio
ma – pe klo 7 – 14, la 7 – 13
puh. 050 370 4979
info@irenepartanen.fi
www.irenepartanen.fi
Myös Facebookissa!