Uusi tasolaser tehostaa toimintaa

Metalli- ja puuteollisuus

Prima Power -tasolaserin ohjelmoija ja käyttäjä Jarkko Sormunen (vas.) ja yrittäjä Jukka Tiilikainen ovat tyytyväisiä uuden koneen nopeuteen ja tarkkuuteen.

Metallialan moniosaaja J-Metallikaluste Oy laajentaa ja monipuolistaa palveluitaan. Uusimman ison tasolaserin ja muiden nykyaikaisten koneiden avulla asiakaspalvelu on entistä tehokkaampaa.

J-Metallikaluste Oy tekee mittatilaustöinä Kuopion Kylmämäessä metallista pääasiassa erikoistuotteita ja jopa yksittäiskappaleita isojen ja pienten asiakasyritysten tarpeisiin.

Tasolaserin teho vakuuttaa

Uuden yhdeksänhyllyisen Prima Power -tasolaserin leikkauskapasiteetti on kaksinkertainen yrityksen aiempaan tasolaseriin verrattuna.
– Nyt pystymme leikkaamaan sekä ohutta että paksua levyä yhtä aikaa. Uusi laser voidaan myös ohjelmoida tekemään vaikka iltavuoroa yksinään, yrittäjä Jukka Tiilikainen esittelee.
Tulevaisuudessa vastaavanlaisia robotteja on J-Metallikalusteen tiloissa enemmänkin. Tämä ei silti vähennä alan ammatti-ihmisten työpanoksen merkitystä.
Robottien avulla laitteita voidaan käyttää tehokkaasti jopa ympärivuorokautisesti. On työvaiheita, jotka kone voi tehdä itsekseen ja näin saadaan lisäaikaa niille prosessin vaiheille, joissa tarvitaan ammattimies asialle.
Yrittäjä Jarno Hiltusen mukaan yrityksen tilausmäärä on hyvä ja se edellyttää konekannalta koko ajan tehokkaampaa toiminta-aikaa.
J-Metallikalusteella on tasolaserien lisäksi myös esimerkiksi kaksi särmäyskonetta, joista suuremmassa on 170 tonnin puristusvoima. Kymmenenkin millimetrin paksuinen rautalevy taipuu haluttuun muotoon.

Monipuolisia tuotteita

Tuotteisiin kuuluvat esimerkiksi kalusterungot ja kaapit, ohutlevytyöt, kevyet teräsrakenteet, pulverimaalaus, alumiinityöt, osavalmistus ja hitsauskokoonpanot.
Haponkestävät ja ruostumattomat teräkset ovat myös yritykselle tuttuja materiaaleja.
Laadun takeena on myös kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta, jonka vahvuus on tällä hetkellä 14 henkilöä.

p
J-Metallikaluste Oy

Hakekatu 14, 70800 Kuopio
puh. 017 282 2566
Jukka Tiilikainen 044 382 2566
jukka.tiilikainen@j-metallikaluste.fi
Jarno Hiltunen 044 582 2566
jarno.hiltunen@j-metallikaluste.fi
fax. 017 282 2561
ma – pe 7 – 15.30
j-metallikaluste@j-metallikaluste.fi
www.j-metallikaluste.fi

Hae sivustolta

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.