Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Uusi, uljaampi STARK

Rakentaminen ja remontointi

STARK Kuopion uudistunut, avara yleisilme ihastuttaa. Showroomissa eri tuotteiden vertailu ja valinta on helppoa, Terhi Jakola kertoo.

Alkuvuonna täydellisesti uudistunut STARK Kuopio on hyvässä vauhdissa. Asiakkaat ovat ottaneet uudistukset ilolla vastaan. Liikkeestä onkin tullut entistä useamman rakentajan ja remontoijan luottokauppa.

Sisustusmateriaaleja valitessa STARKissa on mistä valita. Monipuoliset valikoimat ovat näyttävästi esillä myymälän uudessa showroomissa. Näin materiaalien vertailu ja valinta on helppoa. Sisustuksen aluevastaava Terhi Jakola tekee sisustussuunnitelmia ja auttaa asiakkaita tuotteiden valinnassa. Hänelle on tullut paljon hyvää palautetta uudistuksista.
– Asiakkaat kiittelevät myymälän avaruutta ja tilan tuntua. Showroomin monipuolisuus ja laajat valikoimat keräävät myös kiitosta. Mitä enemmän vaihtoehtoja on esillä, sitä helpompi on löytää juuri asiakkaalle sopiva vaihtoehto, hän kertoo.
Esimerkkeinä esillä olevista tuotteista hän nostaa Villeroy & Bochin laatat ja monipuoliset lattiamateriaalivalikoimat.
– Myös saunapaneelit ja terassilautavalikoimat löytyvät showroomista, joten niitä pääsee vertailemaan mukavasti sisätiloissa, hän muistuttaa.

Ammattirakentajasta kotiremontoijalle

Jakolalla on vuosien kokemus niin alalta kuin STARKista työpaikkana. Hänelle onkin muodostunut selkeä kuva myymälän vahvuuksista.
– Meillä on hyvät, selkeät esillepanot, monipuolinen valikoima ja henkilökunta, joka osaa asiansa. Jos itse ei joitain tiedä, niin aina löytyy kaveri, keneltä saa apua. STARK on myös hyvä työpaikka ja -yhteisö.
Asiakaskunnalla on monenlaisia tarpeita. Osa tekee pientä pintaremonttia, toisilla on käynnissä omakotitaloprojekti. Myös ammattirakentajat luottavat STARKin osaamiseen.
– Monipuolisuus on tämän homman suola. On mukavaa, kun on erilaisia kohteita ja jokaisella asiakkaalla oma makunsa. On hienoa, kun löydetään ratkaisut juuri kyseisen asiakkaan tarpeisiin.

Selkeä noutopiha nopeuttaa

Kuten myymälässä, myös noutopihalla panostetaan selkeyteen, helppouteen ja nopeuteen.
Olipa kyse ammattirakentajasta tai kotiremontoijasta, on asioinnin vaivattomuus avainasemassa.
– Meille on kunnia-asia, että asiointi noutopihalla käy helposti. Uskomme, että kun hommat sujuvat helposti, asiakas tulee myös takaisin. Ja näin on käynytkin, sillä asiakasmäärämme on kovassa kasvussa. Se on merkki siitä, että olemme tehneet oikeita asioita, noutopihan esimies Pasi Heikkinen kertoo.
Mikäli asiakas haluaa nopeuttaa asiointia vielä entisestään, palvelee asiakkaita myymälän ja noutopihan lisäksi myös noutopiste. Kun asiakas tilaa tavarat ennakkoon, ne voi noutaa kätevästi noutopisteeltä, johon pääsee sekä myymälän että noutopihan puolelta.
– Haluamme, että asiointi on meillä helppoa, käytännöllistä ja turvallista.

Kun asiointi noutopihalla on helppoa ja nopeaa, tulee asiakas myös takaisin, Pasi Heikkinen tietää.

p
STARK Kuopio

Suvannontie 12, 70780 Kuopio
ma - pe 7 - 19, la 9 - 15
Vaihde / puh. 093 541 3900
Myymälä ja Rakentajapalvelu /
093 541 3938
Yrityspalvelu / 093 541 3942
Noutopiha / 093 541 3941
Yksikönpäällikkö: Ismo Koski
Myynnin päällikkö: Hannu Hynynen
Myymäläesimies: Tero T. Korhonen
etunimi.sukunimi@stark-suomi.fi
www.stark-suomi.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.