Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Uusia vuokrakoteja Siilinjärvelle

Rakentaminen ja remontointi

Asematie 11:een on suunnitteilla kaksi uutta kerrostaloa. Valmista pitäisi olla loppuvuodesta 2021. Asukashaku kohteeseen on lähempänä valmistumista. Seuraa Siilinjärven Kotipolun tiedotusta netissä!

Siilinjärven Kotipolku on kunnallinen vuokrataloyhtiö, joka tarjoaa kohtuuhintaisia koteja kuntalaisille sekä Siilinjärvelle muuttaville. Yhtiö myös kehittää kiinteistökantaansa jatkuvasti, ja tässä kuntotutkimukset ovat hyvä apuväline. 

Tänä vuonna Kotipolku aikoo tehdä kuntotutkimukset viidessä kohteessa. Tulosten perusteella arvioidaan sitä, saadaanko kiinteistöstä nykyvaatimukset täyttävä peruskorjaamalla vai onko teknistaloudellisesti järkevämpää purkaa kohde ja rakentaa uutta tilalle.

Uusia kohteita

Uusia kohteitakin on lähdössä liikkeelle. Rautatieaseman vastapäätä Asematie 11:een on suunnitteilla kaksi viisikerroksista taloa, joihin on tulossa yhteensä 48 erikokoista kaksiota. Toimitusjohtaja Raija Pajunen kertoo, että eniten kysyntää on juuri pienistä asunnoista.
Kohde on savuton niin kuin muutkin uudet Kotipolun kohteet. Kaikkiin asuntoihin tulee parvekkeet ja suurimpaan osaan myös saunat. Kohteeseen asennetaan myös aurinkopaneelit sekä sähköautojen latauspaikkoja ja varaus niiden myöhempään lisäämiseen. Pajusen mukaan kohde etenee kesällä rakennuslupavaiheeseen. Rakentaminen voisi alkaa syksyllä ja valmista olla loppuvuodesta 2021.
Samoihin aikoihin valmistunee rivitalokohde Räisälään Metsontie 1:een. Tieltä puretaan ensin sisäilmaongelmista kärsinyt kohde, joka on ollut noin vuoden ajan tyhjillään. Purku-urakka on paraikaa kilpailutuksessa, samoin uuden rivitalon KVR-urakka. Kohteeseen on alustavasti kaavailtu yksiöitä, kaksioita ja kolmioita.

Varautumista tulevaan

Menossa on myös asemakaavatyö, jossa tarkoituksena on mahdollistaa täydennysrakentaminen Honkarannantie 8 – 10:een Leppäkaarteelle.
– Tontti on väljä, joten siihen voisi rakentaa reippaasti enemmän. Siellä on jo kaksikerroksisia rivitaloja, joiden lisäksi tontille voisi rakentaa rivitaloja ja kolmekerroksisen kerrostalon, Pajunen kertoo.

Siilinjärven Kotipolun työntekijät ansaitsevat ison kiitoksen palveluasenteestaan. Kuvassa (vas.) tuoreempia kasvoja: asiakaspalvelusihteeri Panu Piironen, talous- ja kiinteistöassistentti Irene Talvasto sekä talotekninen työnjohtaja Ilari Konttinen.

Siilinjärven Kotipolku ja Siilinjärven Asumisoikeus ovat saaneet uudet kotisivut. Sivuilla voi selailla vapaita asuntoja ja jättää sähköisen asuntohakemuksen. Sivustoilta löytyy myös ajankohtaista tietoa ja ohjeita asukkaille. Lisäksi on mahdollisuus tehdä vikailmoitukset.

p
Siilinjärven Kotipolku Oy/
Siilinjärven Asumisoikeus Oy

Kuiluntie 5, II-kerros
71800 Siilinjärvi
Toimisto palvelee ajanvarauksella
ma – pe 8 – 15.45
puh. 044 474 0151
www.siilinjarvenvuokratalot.fi
www.siilinjarvenasumisoikeus.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.