Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Vaateherkkuja Juustoportissa

Pukeutuminen ja muoti

Ulla (vas.) ja Riikka Pitkänen tarjoavat muotia, tyyliä ja elämyksiä.

Aku & Adan nuorekas ja tyylikäs monimerkkimyymälä löytyy Matkuksen Juustoportista. Olitpa liikkeellä yksin tai kaveriporukalla, kätevä sijainti ja omistautunut asiakaspalvelu tekevät ostosreissusta helppoa.

Keväällä Leppävirralta muuttanut Aku & Ada on otettu Kuopiossa ilolla vastaan. Liike sijaitsee solmukohdassa, tulitpa asioimaan mistä suunnasta tahansa. Auto parkkiin isolle, ilmaiselle parkkipaikalle ja pääovesta sisään – oletkin Riikka ja Ulla Pitkäsen muodin maailmassa!
– Palvelemme asiakkaita antaumuksella ja ammattitaidolla. Laatumerkkien joukosta löytyvät niin kauden takit, Dr. Martensin kengät, Levi’s farkut kuin Pöytyän mummojen käsin neulomat pipotkin, äiti ja tytär kertovat.
Liikkeestä löytyy myös housujen lyhennyspalvelu.

Elämyksellinen shoppailuilta

Aku & Adaan on mahdollista tulla ostoksille myös turvallisesti omalla pienellä porukalla. Elämyksellinen asiakasilta sopii hyvin esimerkiksi työ- ja kaveriporukoille, polttareiden ja syntymäpäivien ohjelmanumeroksi. Myös pikkujouluohjelmaksi oma shoppailuilta on loistoidea.
– Ilta ja tarjottavat suunnitellaan ja räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan. Ohjelmaa voidaan lisätä livemusiikista aina muotinäytöksiin asti. Suunnitellaan yhdessä piristysruiske vuoden pimeimpään aikaan.

Pöytyän mummojen pipoista löytyy kutojan nimi.

p
Juustoportti Kuopio

Naulakatu 2, 70800 Kuopio
ma – pe 10 – 18,
la 10 – 16, su 12 – 16
puh. 040 060 9504
info@akuada.fi
www.akuada.fi
Myös Facebookissa ja Instagramissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.