Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Vaativatkin pyykit takuupuhtaiksi

Kiinteistönhuolto, puhtaanapito ja pesulat

Koirasta irtoaa karvaa, lenkin jälkeen töppösissä kulkeutuu likaa ja saattaapa joskus vahingossa matolle lirahtaa muutakin. Ei hätää, meillä tulee puhdasta jälleen, lupaa Jukka Rautakoski ja Pupu-koira todistaa väitteen.

PesulaMestareiden palvelu, paikallisuus, nopeus ja laatu antavat vahvan kilpailuedun yksityiselle kuopiolaispesulalle. Yrittäjä Jukka Rautakoski panostaa ammattitaitoiseen henkilökuntaan ja ajanmukaiseen konekantaan. Haasteellisiakaan töitä ei vältellä.
– Jokainen tekstiili antaa meille selkeän haasteen, luovutamme sen aina puhtaana. Jos lemmikkieläin ja talouden matot eivät tule toimeen, ei kummallekaan ole syytä vihoitella. Pyykki vain meille ja pian on puhdasta jälleen. Panostamme laadukkaaseen puhtauteen, jota meillä valvoo koko henkilökunta, Rautakoski kertoo.

Palvelut hyvin saatavilla

Pesulamestarit kehittävät koko ajan palveluitaan. Tarjolla on nyt myös helppokäyttöinen pesula-automaatti, jonka käyttö onnistuu näppärästi kauppareissulla. Liaton -pesula-automaatit löytyvät Kolmisopen kauppakeskuksesta pullonpalautuksen vierestä ja Päivärannan K-Citymarketin eteläisen sisäänkäynnin läheltä. Asiakaspalvelu pelaa myös kotikäyntien muodossa.
– Haemme asiakkailtamme matot ja muuta pestävää ja palautamme lastin putipuhtaana takaisin, palvelu pelaa loppuun asti. Palveluasenne on yhtä hyvä senioriasiakkaista yrityksiin. Vastaamme siitä, että palvelumme saatavuus on aina luvatulla tasolla, Jukka Rautakoski lupaa.

p
JR PesulaMestarit Oy

Kartanonkatu 2 Levänen, 70700 Kuopio
puh. 040 676 3626
ma – pe 9 – 17
myynti@pesulamestarit.fi
www.pesulamestarit.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.