Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Vaivatonta apteekkiasiointia

Apteekit, terveys ja kauneus

Luonto on apteekkari Ulla-Riitta Savolaisen sydäntä lähellä, ja se näkyy myös apteekin raikkaassa yleisilmeessä. Tiskin takana valmiina palvelemaan proviisori Vikke Kekäläinen.

Kuopion ToriApteekki sijaitsee keskeisellä paikalla Sokoksen alakerrassa. Apteekkiin on helppo tulla niin omalla autolla, julkisilla liikennevälineillä kuin kävellenkin.

ToriApteekkiin pääsee katutasosta esteettömästi, hissillä tai rullaportaita pitkin. Bussit, taksit ja Pali-kuljetukset pysähtyvät Sokoksen eteen, joten matka apteekkiin on lyhyt. Henkilöautolla liikkuvat taas saavat pysäköityä autonsa Toriparkissa lähelle sisäänkäyntiä.
– Meille pääsee huonollakin säällä tulemaan kengät kuivina, vaikka torin toiselta puolelta, apteekkari Ulla-Riitta Savolainen muistuttaa.

Bonusta ostoista

Kuopion ToriApteekki kuuluu Avainapteekki-ketjuun ja Avainasiakastarjoukset koskevat kaikkia apteekin asiakkaita. Vapaan kaupan tuotteita ostaessa kannattaa myös näyttää S-Etukorttia, sillä sellaiset ostot kerryttävät Bonusta myös tarjoustuotteista. Lääkkeeksi rekisteröidyt valmisteet eivät kuitenkaan lakisääteisesti kuulu Bonuksen piiriin.
Apteekista löytyy monipuolinen kosmetiikkavalikoima, jossa on tuotteet myös vegaaneille. Yhtenä uutuutena mainittakoon Atopik-luonnonkosmetiikkasarja erityisesti herkälle iholle.
– Farmaseuttimme on koulutettu apteekkikosmetiikan asiantuntijoiksi, joten heidän puoleensa kannattaa kääntyä sopivia tuotteita etsiessä.

Monipuolista ja ammattitaitoista palvelua

Viime vuonna apteekin yleisilmettä päivitettiin ja toimintoja kehitettiin asiakkaiden tarpeita entistä paremmin tukeviksi. Robotin ansiosta palvelu on nopeaa ja tarkkaa, ja farmaseuteilla jää enemmän aikaa asiakkaan opastamiseen. Reseptilääkkeitä noudettaessa asioidaan ääntä vaimentavissa loosseissa, joissa asiakkaan intimiteettisuoja on turvassa. Käytettävissä on myös erillinen hoitohuone, jossa voidaan tehdä lääkehoidon arviointeja.
– Jos itsellä tai lääkärillä herää ajatus lääkehoidon arvioinnin tarpeellisuudesta, ammattilaisemme ovat käytettävissä. Arvioinnissa haastatellaan asiakasta ja selvitetään, onko lääkinnässä esimerkiksi päällekkäisyyksiä tai voiko resepti- ja itsehoitolääkkeillä olla epätoivottuja yhteisvaikutuksia.
Kuopion ToriApteekilla on myös verkkokauppa, joka palvelee osoitteessa www.kuopiontoriapteekki.fi.

p

Kuopion ToriApteekki
Haapaniemenkatu 24 – 26, 70110 Kuopio
(Sokoksen alakerta)
ma – pe 8 – 20, la 9 – 18
puh. 017 287 6600
apteekki@kuopiontoriapteekki.fi
www.kuopiontoriapteekki.fi
Myös Facebookissa

 

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.