Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Valmiina TEitä varten

Asiantuntijapalvelut

Työnantaja, tarvitsetko työntekijää ja ammattilaisten apua sen löytämiseksi? Pohjois-Savon TE- toimiston yrityspalvelut ovat olemassa kaikenkokoisia yrityksiä varten, erilaisissa rekrytointitarpeissa.

Yrityspalvelut auttaa työnantajaa löytämään juuri heidän tarpeisiinsa sopivat työntekijät.
– Yrityspalvelutiimimme on olemassa nimenomaan työnantajia varten. Olemme yhteydessä yrityksiin ja kartoitamme tarpeita sekä autamme erilaisissa rekrytointiin liittyvissä kysymyksissä yrityspalvelujen asiantuntijat Sanna Laitinen ja Anne Karttunen kertovat.

Aitoja kohtaamisia ja asiantuntemusta

Pohjois-Savon TE-palveluissa on tehty jo vuosia uraauurtavaa ja innovatiivista työtä työnhakijoiden ja työnantajien kohtaamisen parantamiseksi. Keskeisessä roolissa on yrityspalvelutiimin, aktiivinen yhteydenpito yrityksiin.
– Olemmekin saaneet yrityksiltä paljon positiivista palautetta joustavasta ja asiakaslähtöisestä palvelusta. Meidän tehtävämme on kuunnella asiakasta ja ehdottaa sopivia palvelu- ja ratkaisumalleja.
Yksilöllinen, henkilökohtainen palvelu ja aito kohtaaminen asiakkaan kanssa ovat toiminnan kulmakiviä.
Yrityspalveluiden toiminnan taustalla on leveät hartiat. Vahvan osaamisen ja pitkän kokemuksen lisäksi TE-palvelujen valttikortteina ovat iso volyymi työnhakijoita, valtakunnallinen verkosto sekä maan rajojen ulkopuolelle asti ulottuvat rekrytointimahdollisuudet.
– Vuositasolla teemme yrityskentässä toista tuhatta käyntiä ja viikoittain satoja yhteydenottoja.
Meille onkin kertynyt vahva kokemus sekä yritys- että työntekijärajapinnasta alueellamme. Tunnemme asiakkaamme hyvin, Karttunen kertoo.

Palveluja kaikenkokoisiin rekrytointeihin

Yritysten tilanteet ja rekrytointitarpeet eroavat suuresti toisistaan. Työntekijöiden saatavuuteen vaikuttaa niin toimialan tilanne kokonaisuutena kuin kunkin yrityksen erityispiirteet. Olipa kyseessä yksittäisen työntekijän palkkaaminen tai tarve rekrytoida iso määrä työntekijöitä kerralla, yrityspalveluista löytyy sopivat palvelumallit kaikkiin tilanteisiin.
– Esimerkiksi ehdokashaku on monelle yritykselle toimiva ratkaisu. Tällä palvelulla voidaan tehostaa jo käynnissä olevaa rekrytointia, etsiä rekistereistämme sopivia työntekijöitä nopeaan, yllättävään tarpeeseen tai vastaavasti etsiä pitkäjänteisesti yrityksen työntekijäkriteerit täyttäviä henkilöitä.
Valtakunnalliseksi laajentuva MessiLive.fi-palvelu taas tarjoaa nykyaikaisen tavan työnantajien ja työnhakijoiden kohtaamiseen verkossa mistäpäin maapalloa tahansa. MessiLive.fi-livelähetys antaa yritykselle mahdollisuuden viestiä työpaikoistaan laajemmin ja työnhakijoille kysyä kysymyksiään työpaikasta.
Osaavien työntekijöiden löytymisen haasteisiin toimii RekryKoulutus, joka on räätälöity palvelu kouluttaa työntekijöitä oman yrityksen tarpeisiin. Kun sopivaa työvoimaa ei ole Suomen rajojen sisäpuolella saatavissa, voi osaajia rekrytoida myös ulkomailta. Kansainvälisen rekrytoinnin merkitys on kasvanut koko ajan ja EURES tarjoaa hyvän väylän rekrytointeihin Euroopan alueella, Laitinen kertoo.

p
Pohjois-Savon TE-palvelut

Yrityspalvelut
ma-pe klo 9 – 16.15
p. 0295 043 502
www.te-palvelut.fi/pohjois-savo

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.