Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Valoa kohti Kyösti Mäkimattilan seurassa

Muut

Kyösti Mäkimattila esiintyy Valoa kohti -konsertissa.

Kuopion Naisten Pankki järjestää sunnuntaina 28.4. kello 15 tilaisuuden, jossa Kyösti Mäkimattila nousee kaupunginteatterin Minna-näyttämön lavalle säestäjänsä Taisto Lunkan kanssa.
Valoa kohti -tapahtumassa musiikki ja runot vievät kuulijat kevääseen. Hyväntekeväisyystilaisuudessa kuullaan myös yllätysesiintyjien mielirunoja.
Kyösti Mäkimattila tunnetaan ennen kaikkea vuoden 2013 tangokuninkaana ja kuluvana talvena hänen on nähty myös MTV:n Tähdet, tähdet -ohjelmassa. Tämän lisäksi monitaitoinen mies on myös runoilija ja sanoittaja, joka on julkaissut useita runokirjoja.

Apu menee perille

Mäkimattila kertoo, että Naisten Pankki on hänelle tuttu yhteistyökumppanina jo vuosien ajalta.
– Olen esiintynyt muutamassa tilaisuudessa ja sitä kautta tutustunut tarkemmin Naisten Pankin toimintaan. Pidän tärkeänä organisaation läpinäkyvyyttä ja tehokkuutta, jolloin voi olla varma siitä, että apu menee perille.
Mäkimattila huomauttaa, että pienelläkin osallistumisella voi olla suuri merkitys todellisessa hädässä ja puutteessa elävän ihmisen kohtaloon.
– Tärkeintä on, että emme sulje silmiämme maailmanlaajuisissa kysymyksissä, vaan ymmärrämme, että kaukaa katsottuna maailma on kuin yksi suuri kylä, jossa jokainen on lähimmäinen toiselle, Mäkimattila tiivistää.
Lippu musiikin ja runojen iltapäivään maksaa 30 euroa (+palvelumaksu), ryhmälippu (väh. 20 henkilöä) 27 euroa, matkanjohtaja ja mahdollinen avustaja ilmaiseksi. Lippuja myy Kaupunginteatterin lippukassa, Kuopion Musiikkikeskus sekä kaikki Lippupisteen myyntipisteet, muun muassa R-kioskit, Sokos sekä Kuopio Info.
Konsertin koko tuotto ohjataan Kirkon Ulkomaanavun kautta näissä maissa toteutettaviin hankkeisiin. Yksikin euro on Naisten Pankin kohteissa merkittävä summa ja 30 eurolla nainen voi perustaa jo yrityksen ja hankkia elannon itselleen. Tänä vuonna Naisten Pankki toimii Nepalissa, Myanmarissa, Kambodzhassa, Ugandassa, Keski-Afrikan tasavallassa ja Jordaniassa.
Lisätietoja www.naistenpankki.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.