Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Valttikortit liikenteeseen

Autot, veneet ja moottoripyörät

Liikennekoulu Ässä tarjoaa paikallista ajo-opetusta moderneilla ja nykyaikaisilla välineillä. Kuopiolainen yritys panostaa opetuskaluston tasoon: uudet opetusautot ovat turvallisia ja mukavia ajaa. Tule nauttimaan ajamisen ilosta.
Uusi koulutus C1 ja C1E
Liikennekoulu Ässässä voit nyt suorittaa kätevästi myös C1- ja C1E-ajokorttiluokkien koulutukset oman aikataulusi mukaan. Kursseille voit ilmoittautua milloin tahansa ja teoriaopinnot suorittaa virtuaalitunneilla. Ajo-opetus järjestetään joustavasti, niin kuin sinulle sopii. Tarkemmasta aikataulusta ja muista käytännön järjestelyistä voit sopia koulun kanssa.
Opetuksen laadun takana on liikenneopettaja Jaakko Toivanen. Häneltä löytyy runsaasti kokemusta raskaan liikenteen puolelta, sillä hän on toiminut raskaan kaluston liikenneopettajana yli 10 vuotta.
– Digitaalinen oppimisympäristö mahdollistaa joustavan ja yksilöllisen opiskelun vaikka samalla, kun valmistat perheellesi illallista, Toivanen kiteyttää oppimisen helppoutta.
Liikennekoulu Ässän sivuilta löytyy myös verkkokauppa, josta voit valita haluamasi tuotteen tai kurssipaketin. Voit maksaa ostoksen verkkokaupassa tai erillisellä laskulla, jonka saat liikennekoululta.
– Talvi on otollista aikaa opiskella. Tarjoamme kaikille talvella ajo-opetuksen aloittaville talviekstraedun. Kannattaa kysyä lisää, Toivanen vinkkaa.
Tervetuloa oppimaan paikalliseen liikennekouluun!

p
Liikennekoulu Ässä

Vuorikatu 16 C
70100 Kuopio
puh. 044 988 5752
toimisto@liikennekouluassa.fi
www.liikennekoluassa.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.