Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Vastaanoton väriläiskänä taidenäyttely

Apteekit, terveys ja kauneus, Erikoisliikkeet, Vapaa-aika ja elämykset

Erikoishammasteknikko Satu Koskelan (vas.) vastaanottoa värittävät tänä kesänä Seija Arola-Tolsan, Jasmin Aallon ja Emmi Arolan (oik.) työt. Edellisen näyttelyn taiteilija Juha Vehviläinen (takana) on toiminut mentorina.

Erikoishammasteknikko Satu Koskelan toimitiloissa Kuopion Torikadulla on yllätyksellinen yhdistelmä, joka saa suut loksahtamaan auki, vaikka hampaat olisivatkin kunnossa.
Vastaanotolla asiakasta hemmotellaan taidenautinnolla. Tauluja voi tulla katselemaan, vaikkei hammasproteesia tai erikoishammasteknikon palveluja tarvitsisikaan.
Taidetta on monessa julkisessa tilassa ja yrityksissä näytillä, mutta kuopiolaiskombinaatio on ainutlaatuinen.
– Minun asiakaskunta on sellaisia yli kuusikymppisiä, jotka ovat tottuneet taiteeseen kotona. Tässä saa itse ihailla taidetta ja samalla tarjota elämyksiä asiakkaille, Koskela perustelee.
Aiemmin Koskelan toimitiloissa oli Juha Vehviläisen tauluja. Nyt tämän kesän aikana seiniä koristaa kolmen naistaiteilijan teoksia.
Aluksi näytillä on Seija Arola-Tolsan töitä, jotka saavat seuraksi Emmi Arolan maalauksia. Elokuussa vastaanottoa värittävät Jasmin Aallon työt.
Arola-Tolsalta mukana on 17 maalausta; pääosin ihmisiä ja heidän kasvojaan. Seinältä katselevat niin Urkki kuin Marilyn.
– Tämä ei ole yhtään hullumpi ajatus. Nyt ihmisillä on jotain katsottavaa ja se on ehkä rauhoittavaakin.
Arola-Tolsan mukaan on hienoa, että näyttelylle avautui Koskelan ansiosta mahdollisuus ja mentoriksi tuli kokenut Vehviläinen.
Kuvataiteilijat iloitsevat, että korona-aikana taide on noussut vahvasti taas eloon. Ihmisillä on ollut aikaa taiteelle ja taidemyynnissä on näkynyt piikki.
Näyttelyt avoinna liikkeen aukioloaikoina sekä lauantaisin klo 10 – 14. Seija ja Emmi, ”Kaksi maailmaa” 19.6. – 24.7., Jasmin ”Murusia” 7. – 29.8.

p

Erikoishammasteknikko Satu Koskela
Torikatu 18, 70110 Kuopio
puh. 044 553 3535
eht@satukoskela.fi, www.satukoskela.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.