Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Autonasentaja Matias Sauhke laittaa autot kuntoon Venttiilipajan huolto- ja korjauspuolella.

Kuopion Venttiilipaja Oy on perinteinen moottori-korjausyritys, jonka palveluihin kuuluvat nyt myös erilaisten henkilö-, paketti- ja matkailuautojen monipuoliset korjaukset ja huollot. Kisällinkadulta löytyvät siis saman katon alta täydet palvelut autojen erilaisten vikojen korjaamiseen ja huoltojen tekoon.

Kuopion Venttiilipaja on tunnettu korkealaatuisten moottorikorjausten tekijänä. Monipuoliseen osaamiseen kuuluvat esimerkiksi erilaiset venttiilityöt ja -säädöt, venttiili-istukoiden koneistukset ja rengastukset sekä sylinterien poraamiset ja hoonaukset.

Kannet kuntoon

Myös sylinterikansien koeponnistukset, lasikuulapuhallukset, keinovivun helojen sovitukset sekä nokkalaakereiden sovitukset ovat yksi osa ammattitaitoisia palveluja.
– Teemme vuosien kokemuksella myös eri automerkkien moottoreiden sylinterikansien tasohiontoja. Meiltä saa myös uudet ja kunnostetut sylinterikannet eri merkkeihin ja kokonaisten moottorien korjaukset, yrittäjä Petri Taskinen esittelee.
Taskisen mukaan moottorien korjaustarpeeseen vaikuttavat esimerkiksi lisääntyneet ajosuoritteet sekä moottorien kasvaneet tehot ja toisaalta keveän rakenteen ja polttoaineen säästön vaatimukset.
– Toisaalta melko yleisiä voivat olla vaikkapa jakohihnan ”hyppäämiset” kesken ajon, jolloin remonttia on tiedossa.

Huoltoja eri merkkeihin

Venttiilipaja on nyt laajentanut toimintaansa merkittävästi, kun yritys fuusioi toimintaansa jo aiemmin hankkimansa naapurinsa Autokorjaamo Ryynäsen palvelut.
– Nyt voimme tarjota sananmukaisesti saman katon alla myös hyvin monipuoliset henkilö-, paketti- ja matkailuautojen isotkin korjaukset ja huollot.
Taskinen muistuttaa ajoneuvojen omistajia siitä, että huoltoväleissä pitää ottaa huomioon olot ja ajoneuvon käyttö.
– Määräaikaishuoltoja ei pidä unohtaa, ja jos ajetaan paljon rasittavissa oloissa, huoltovälejä pitäisi lyhentää.

Luotettavaa palvelua

Venttilipaja tekee luotettavan kustannusarvion korjausten ja huollon kustannuksista ja huoltaa eri merkkisiä autoja pitkän kokemuksen tuomalla osaamisella.
– Meillä on oma työajan ajanseurantamme: asentajat merkitsevät käytetyn työajan jokaisen auton osalta erikseen, joten laskutuksessa aika kohdennetaan oikein, eikä mitään ”odottelutunteja” pääse tulemaan, Taskinen sanoo.
– Toiminnan läpinäkyvyys, luotettavuus ja luottamus ovat meidän työmme periaatteita.

 

Yrittäjä Petri Taskinen ja uusi tasohiomakone tekevät tarkkaa jälkeä.

p
Kuopion Venttiilipaja Ky

Kisällinkatu 10, 70780 Kuopio
Koneistamo puh 050 464 8650
Korjaamo puh. 040 554 2736
ma – pe 8 – 16.30
paja@kuopionventtiilipaja.fi
www.kuopionventtiilipaja.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.