Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

”Verkkokauppa ja kotiinkuljetus ovat nyt avainasemassa”

Elintarvikkeet, Päivittäistavarat

K-market Neulamuikku Neulamäessä on vallitsevan poikkeustilan aikana tehostanut ja monipuolistanut palveluitaan. Kauppias Sirpa Karppi henkilökuntineen reagoi ripeästi nopeasti muuttuneeseen tilanteeseen.

– Koronaviruksen aiheuttamat rajoitukset ja varotoimet ovat haaste niin asiakkaille kuin meille kaupan väellekin. Markkinoilla ei itku auta, parempi on tarttua toimeen. Olemme kehittäneet nopealla aikataululla konkreettisia käytännön toimia varmistaaksemme, että kaikki asiakkaamme saavat tarvitsemansa tuotteet. Verkkokauppa on meillä ollut aktiivikäytössä jo vuosia ja nyt sen palvelut on viritetty poikkeusolojen mukaisiksi. Kun tilauksen tekee ennen aamukymmentä, tulee tilaus kotiovelle jopa samana päivänä. Palvelun nopeus edellyttää, että on porukkaa keräämään tavarat ja niitä kuljettamaan, niinpä meillä onkin ollut lisäväkeä auttamassa ja kevään mittaan on tulossa lisää. K-ryhmän sisältä hiljaisempien toimialojen henkilökuntaa on tulossa töihin, Karppi kertoo ja muistuttaa hyvien verkostojen olevan nyt arvossaan.

– Kuljetuspuuhaa siis piisaa ja siinä on aktiivisesti mukana myös Kuirin Taksipalvelu. Kuopiolaisten arjen sujumisesta vastaa siis jo meidän kauppamme kautta iso joukko paikallisia osaajia ja yhteispeli varmasti tiivistyy vielä tästäkin. Jos tästä pandemia-ajasta on pakko sanoa jotain positiivista, on se pistänyt puhaltamaan monella tasolla samaan hiileen ja lisännyt kuluttajien keskuudessa paikallisten osaajien ja myös lähiruoan arvostusta. Moni toimiva palvelumuoto jää varmasti käyttöön myös jatkossa, Sirpa Karppi ennustaa.

X-tekijät  -juttusarjassa Savon XPress kertoo kuopiolaisten yritysten toiminnasta koronaviruksen aikaansaaman poikkeustilan aikana. Jutut on tehty hallituksen ohjeistamien määräysten mukaisesti.

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.