Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Versoista voimaa vaivattomasti

Elintarvikkeet, Erikoisliikkeet

Mikroversojen kasvattaminen on helppoa, sillä kasvualusta ei tarvitse multaa, eikä versoja tarvitse erikseen kastella. Tyylikäs minipuutarha tuo myös ilmettä sisustukseen, Ilkka Manner kertoo.

Heimgart-minisisäpuutarha on helppo ja tyylikäs tapa kasvattaa mikroversoja omassa kodissa. Mikroversot ovat todellista superruokaa, sillä niihin tiivistyy moninkertainen määrä vitamiineja ja mineraaleja täysikasvuisiin vihanneksiin verrattuna.
– Tämän helpompaa ei versojen kasvattaminen enää voi olla, sillä Heimgart-versot kasvavat laadukkaista materiaaleista valmistetulla, tyylikkäällä kasvatusalustalla, johon lisätään vain vesi sekä hampusta valmistettu siementyyny. Ei mullan, ruukkujen tai siementen kanssa ähräystä, maahantuoja Ilkka Manner kertoo.

Luomulähiruokaa ilman hävikkiä

Siemenistä kasvaa syöntivalmiita versoja viikossa ja koko paketti on luomusertifioitu. Siementyynyt voi kompostoida ja kasvatusalusta puhdistuu astianpesukoneessa. Kyseessä on siis puhdas, turvallinen ja terveellinen lähiruoka. Siementyynyjä voi tilata omasta verkkokaupasta sekä ostaa jälleenmyyjiltä. Laadukkaiden materiaalien ansiosta kasvatusalusta on käytännössä ikuinen ja myös tyylikäs lisä sisustukseen.
Versot sopivat syötäväksi sellaisenaan, leivän päälle tai esimerkiksi keittojen ja kastikkeiden höysteeksi. Netistä löytyy myös reseptejä versojen käyttöön. Tällä hetkellä saatavilla on viherkrassia, punakaalia, rucolaa, parsakaalia, sinappia ja retiisiä.
– Kesän aikana valikoima tulee vielä laajenemaan, Manner lupaa.

 

p

Heimgart mikroversot
info@heimgart.fi
www.heimgart.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.