Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Vesivahinkojen korjaus ammattitaidolla

Rakentaminen ja remontointi

Ullakolta löytynyt vesipatterin putken hiushalkeama aiheutti vesivahingon ullakolle ja sen alapuolella olevaa asuntoon.

US Saneeraus on huoneistoremonttien erikoisosaaja, jonka laaja palveluvalikoima kattaa paitsi rakentamista lattiasta kattoon, myös vaativiakin korjaustoimia. Vesivahingon sattuessa tarvitaan niin ripeyttä, malttia kuin erikoisosaamistakin.

Vakuutusyhtiöiden korvausmäärien perusteella yleisin vesivahinko on putkistovuoto, yli puolet vahingoista syntyy niiden takia. Kylpyhuoneen vesieristysten pettäminen on syynä noin neljäsosaan vahingoista ja loput ovat laitevikoja.
Vesivahinkojen korjaus kuuluu US Saneerauksen erikoisosaamista vaativiin palveluihin. Korjaus vaatii todella ripeää starttia, mutta samalla myös harkintaa ja oikeiden työtapojen hallintaa. Vesivahinkojen kuivaus kannattaa aloittaa välittömästi, näin ehkäistään lisävahinkojen syntyminen. Asianmukaisella kuivauksella voidaan myös minimoida rakenteiden purkaminen ja uusiminen, jotka aina vaikuttavat vesivahingon aiheuttamien kulujen suuruuteen.

Vahingot minimiin ammattitaidolla

Jopa samana päivänä ilmoituksesta kuivaimet saadaan paikalle ja heti kuivatuksen jälkeen mahdolliset purkutyöt ja korjaukset käyntiin. Kuivatus tehdään vahingon laajuuden vaatimilla laitteilla ja riittävän pitkällä kuivatusajalla. Aloittamalla vesivahingon jälkeen kuivatukset ja kastuneiden rakenteiden purkutyöt nopeasti ehkäistään vesivahingon laajeneminen kosteusvaurioksi ja jopa homevaurioksi.
– Purkutöihin meillä on siihen erikoistuneet ammattilaiset. Nykypäivänä purkutyö tehdään harkiten ja tulevat korjaustyöt jo etukäteen huomioiden, ei repien ja särkemällä turhaan rakenteita. Nopea toiminta oikeilla työtavoilla säästää parhaimmillaan kauaskantoisilta ongelmilta kiinteistössä, yrittäjä Urmas Seppel kertoo ja muistuttaa että vesivahinkokorjauksen yhteydessä on hyvä tilaisuus remontoida asuntoa samalla kertaa laajemminkin.

Kustannussäästöä kokonaisurakalla

US Saneerauksen työpäällikkö Tomi Rissanen muistuttaa kokonaisurakan tulevan aina edullisemmaksi asiakkaalle. US Saneerauksen palveluvalikoima on vuosien varrella koko ajan kehittynyt. Nyt tarjolla on erittäin pätevä paletti rakennusalan erikoisosaamista.
– Kokonaisurakointi tarkoittaa sitä, että kaikki suunnitelmien mukaiset rakentamistyöt toteutetaan yhden sopimuksen ja yhden työnjohtajan alaisuudessa. Me pystymme laskemaan asiakkaalle kilpailukykyisen hinnan kokonaisurakasta, joka tulee takuuvarmasti halvemmaksi, vaikka jokaisen vaiheen kilpailuttaisi ja tinkisi erikseen. Valtaosan remontin vaiheista teemme itse, mutta tarvittaessa löydämme nopeasti tekijät kaikkiin töihin. Vesivahingon korjaus on hyvä esimerkki tästä. Purkuhommat onnistuvat meiltä rivakasti, mutta samalla vauhdilla teemme urakan loppuun asti ja kiinteistön muuttovalmiiksi. Samalla onnistuvat muutkin kenties suunnitteilla olleet työt. Tarjous kannattaa aina kysyä, Rissanen kertoo.

US Saneeraus tekee kattavasti myös liike- ja julkisten tilojen uudistukset. Rastaantien Teboil uudisti ilmettään alkuvuodesta, ja US Saneeraus toimi kumppanina kahvilatilojen maalaus- ja mikrosementtitöissä.

 

p
US Saneeraus Oy

Volttikatu 3
70700 Kuopio
puh. 045 890 0126
posti@ussaneeraus.fi
www.ussaneeraus.fi
www.facebook.com/ussaneeraus

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.