Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Vetovastuu vaihtuu Viihdekoukussa

Ihmiset ja ilmiöt, Tapahtumat

Arto Loukkola siirtyy pari askelta taustalle, Arto ”Teddy” Kangas astuu eturiviin.

Kuopiolainen Viihdekoukku Oy on laulattanut, tanssittanut ja viihdyttänyt jo vuodesta 2007. Karaoke- ja Dj-palveluiden lisäksi osaaminen ulottuu äänentoistosta ja laitevuokrauksesta ovimiehiin. Yrityksen perustaja Arto Loukkola on nyt vaiheittain luopumassa Viihdekoukun vetovastuusta.
– Olen tehnyt jo viisitoista vuotta tehokasta yhteistyötä Arto ”Teddy” Kankaan kanssa, luottavaisin mielin siirrän elämäntyöni jatkon hänelle. En silti aio jäädä kiikkustuoliin, olen edelleen mukana tukimiehenä ja ”kokemusasiantuntijana”, Loukkola lupaa.

Laatuviihdettä ammattityönä

– Oli aika tehdä ratkaisu sen työn suuntaan, mitä tekee sydämellään. Ensimmäiset sointuni soitin kaksivuotiaana ja tällä toimialalla olen ollut mukana jo neljännesvuosisadan päätyön oltua toisen alan myynnin ja markkinoinnin tehtävissä. Yrityksen palvelut jatkuvat samaan malliin ja jaan vahvasti Artsin arvomaailman, henkilökohtainen palvelu ja ammattiosaaminen ovat edelleen ykkösasioita. Myös uutta kehitellään ja alueemme tulee laajentumaan. Lokakuulta siirretty Suomen Karaoke Leijonat -finaali Rauhalahdessa odottaa maaliskuussa. Keikoilla nähdään, Arto Kangas vinkkaa.

p
Viihdekoukku Oy

Saarijärventie 3 D 60
70490 Kuopio
Arto Kangas 050 505 7341
Arto Loukkola 044 529 56 11
teddy@viihdekoukku.fi
kapteeni@viihdekoukku.fi
www.viihdekoukku.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.