Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Viihdekoukku löytää karaoken starat

Vapaa-aika ja elämykset

Arto Loukkola tutussa työympäristössä. Lähiöravintolassa kansa laulaa Viihdekoukun karaokessa joka viikko.

Kuopiolainen Viihdekoukku Oy tunnetaan jo kahdentoista vuoden ajalta, kaikkialla Suomessa siellä missä kansa laulaa, tanssii ja viettää mukavaa vapaa-aikaa. Onnistunut ilta syntyy osaavien ammattilaisten työn tuloksena.

Ohjelmatoimiston vetäjä Arto Loukkola on mies, jonka kokemus karaoketoiminnasta hakee vertaistaan. Hän tuntee lajin tarkoin.
– Joku saattaa väittää karaokea konemaiseksi ja helpoksi. Sitä se ei ole, sillä simppeli idea on lopulta armoton. Taustanauha ei jousta artistin mukaan kuten elävä orkesteri, niin puutteet kuin vahvuudetkin korostuvat. Karaoke yllättää monet kokeneetkin laulajat. Tämä onkin karaoken viehätys ja vetovoima, samalla viivalla ovat ennenkin laulaneet kokeneet ja ensikertalaiset. Siihen on osansa myös karaokevetäjällä. Hän luo puitteet, missä on kiva kokeilla miltä laulaminen tuntuu ja kuulostaa, Arto Loukkola kertoo suomalaisten suosikkiharrastuksesta.

Myös kilpailu kannustaa karaokeen

Karaokevetäjä on viihdealan ammattilaisten joukossa oman lajinsa erikoishenkilö. Vetäjä ajaa autolla paikalle ja sillä myös lähtee, tarvittava laitteisto mukanaan ja työaika on silloin kun muut ovat vapaalla. Joustava luonteenlaatu ja ripaus esiintyjää ovat tarpeen myös illan emännälle tai isännälle.
– Viihdekoukun porukka on kokenutta sakkia, oli kyseessä karaokeisäntä tai DJ, juontaja tai muu artisti. Minulla on ollut ilo työskennellä huipputyyppien kanssa vuosien varrella ja yksi läheisimmistä on varmasti Seppo Ruuskanen, mies jonka soundit ovat aina kohdallaan. Hän on yksi luottomiehistäni, jonka vastuulla on paljon esimerkiksi KaraokeStarat-kiertueesta. KaraokeStara-kisan osakisat keräävät aina salit täyteen ja laulajia motivoivat loistavat palkinnot autoista Turkin lomamatkoihin. Tänäkin vuonna osakilpailuja on eri puolilla Suomea lähes 90. Silti tämä Suomen suurin karaokekisa hoidetaan Viihdekoukun omalla luottoporukalla, Loukkola kertoo.

p
Viihdekoukku Oy

Kullervonkatu 31 B11, 70500 Kuopio
Arto Loukkola
puh. 044 529 5611
kapteeni@viihdekoukku.fi
www.viihdekoukku.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.