Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Viihdekoukku on viihteen ammattilainen

Ihmiset ja ilmiöt, Liikunta ja hyvinvointi, Vapaa-aika ja elämykset

Viihdekoukun Arto Loukkola ja Kylpylähotelli Rauhalahden ravintolapäällikkö Juha Tirkkonen ovat pitkän linjan yhteistyökumppaneita.

Viihdekoukun yrittäjä Arto Loukkola kertoo, että olipa kyseessä kaupunkipubi tai kylpylähotelli, asiakaslähtöisen toiminnan ydin on ammattitaito yhdistettynä sosiaalisiin taitoihin.
– Kaikkien kanssa toimitaan pohjimmiltaan samalla tavalla, rennosti mutta jämäkästi tehden sen mikä on sovittu ja jopa pikkuisen enemmänkin. Näillä systeemeillä hankalistakin ajoista on selvitty. Kesään ja syksyyn suunnataan entistä tarmokkaammin ja monipuolisemmin, lisäpalveluna saman katon alla toimiva MB-Pro Taksipalveluiden 3 taksia hoitavat tarvittaessa kuljetukset karaokeiltoihin, Loukkola lupaa.

Karaokea Rauhalahdessa jo kymmenen vuotta

Ohjelmatoimisto Viihdekoukku panostaa toimitusvarmuuteen, ammattitaitoiseen henkilökuntaan ja ajanmukaiseen kalustoon. Kylpylähotelli Rauhalahdessa on laulettu kymmenen vuoden aikana karaokea tuhansia iltoja Viihdekoukun laitteilla ja yrityksen juontajien vetämänä.
– Viihdekoukku täyttää kriteerimme hienosti. Juontajia on useita, biisivalikoima ja laitteisto ovat ajan tasalla. Paikallisen yrityksen vahvuus on myös kommunikoinnin luontevuus ja nopeus. Yksi soitto ja illan karaoken aikataulumuutos on hoidossa. Sinetti hyvälle yhteistyölle on luovuus, korona-ajan puitteisiin sopeuduttiin kesäisellä terassikaraokella ja myös tapahtumayhteistyö erilaisine kisatapahtumineen on ollut hedelmällistä, Ravintolapäällikkö Juha Tirkkonen kertoo.

p
Viihdekoukku Oy

Mäntyläntie 8
70900 Toivala
Arto Loukkola
puh. 044 529 56 11
kapteeni@viihdekoukku.fi
www.viihdekoukku.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.