Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Viihdevalmis koti HifiStudiolta

Erikoisliikkeet

Kaiken tarvittavan viihdevalmiiseen kotiin saa nyt asennusvalmiina pakettina. Tervetuloa tutustumaan helppoon ääniratkaisuun, HifiStudion Sami ja Jari toivottavat.

HifiStudio Haapaniemenkadulla myy laadukkaat hifi- ja kotiteatterilaitteet, kaiuttimet sekä monihuonejärjestelmät. Laadukas äänimaailma on saatavilla nyt entistä helpommin, yhdessä paketissa.

Kuuluu mutta ei näy

ViVa - Viihdevalmis Koti on langaton ja ilman ulkoisia laitteita toimiva monihuonehifi. Kestävää ja luotettavaa perustekniikkaa moderniin langattomuuteen yhdistävä ViVa perustuu koko rakennuksen kattavaan integroituun Viva-audioverkkoon ja kattokaiuttimiin.
- Laitteisto asennetaan omakoti- tai rivitaloon jo rakennusvaiheessa ja voidaan ottaa käyttöön myös asteittain tarpeen mukaan. Viva kuuluu kaikkialla kotona, mutta on lähes näkymätön. Esillä on vain one-touch -kaukosäädin. Paketti on erittäin helppo, mutta laadukas valinta, Sami Oikari kertoo.

Laatuääntä valmiina pakettina

- ViVa on nyt liikkeessämme saatavilla asennusvalmiina paketteina. Ne sisältävät kattavan verkon suunnitelmineen ja ensimmäisen äänialueen äänentoistolaitteet. Pakettiversiot ovat Genelec, B&W ja DALI. Genelec-paketissa on kaksi kaiutinta, muissa neljä. Paketti sisältää sertifikaatin, sillä laadukas ja helposti laajennettava äänentoistojärjestelmä lisää myös asunnon jälleenmyyntiarvoa, Jari Kauppinen lisää.

p
HifiStudio

Haapaniemenkatu 36, 70100 Kuopio
ma - pe 10 - 18, la 10 - 15
puh. 017 362 6026
Jari Kauppinen 050 387 1884
Sami Oikari 050 576 2241

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.