Tervetuloa Viitostuvan hulppealle kesäterassille, Sirpa Hyyppä toivottaa käsissään hienot Pöljä-mukit.

Viitostupa on maankuulu kohtauspaikka Siilinjärven Pöljällä. Neste-huoltoaseman aitosavolaisessa, hyväntuulisessa tunnelmassa viihtyvät niin matkailijat kuin kyläläisetkin. Pöljällä palavelu pelloo!

Vilkkaan viitostien varressa sijaitseva Viitostupa on valmiina vilkkaaseen kesään. Kauniissa järvimaisemassa on nyt entistä mukavampi niin kahvitella kuin ruokaillakin.
– Terassimme on nyt kuin luotu aurinkoisia kesäpäiviä varten, mutta huonommalla säällä viihdytään katetulla sisäterassilla. Terassille mahtuu väkeä enimmillään liki sata henkeä ja syytä onkin varsinkin juhannuksena, rosvopaisti-illassa ja kesätansseissa. Terassi avattiin virallisesti toukokuun 19.päivä ja kansaa oli liikkeellä mukavasti, Sirpa Hyyppä kertoo.

Pöljällä purtava on maullaan

Viitostupa on monella tavalla ainutlaatuinen paikka. Pöljä-tuotteita ei muualta saa ja nimikkotuotteita varustettuna hyväntuulisilla iskulauseilla tullaan ostamaan ihan asioikseen satojen kilometrien päästä. Mukeja, päähineitä, paitoja ja muuta Pöljä-tuotetta menee myös lahjaksi ja tuliaisiksi kuin kuumille kiville.
Viitostupa on tunnettu myös maittavista purtavistaan ja hyvästä palvelustaan. Scan Burger on brändi, joka on kotiutunut aitosavolaiselle Viitostuvalle hyvin. Irene Partasen maankuuluja muikku- ja ahvenkukkoja haetaan kauempaakin ja moni turisti nappaa herkkuklassikon mukaansa matkalla pohjoiseen tai edetessään etelään. Sirpa Hyyppä kertoo hymyillen Viitostuvan ruokatarjonnan saamasta erityislaatuisesta asiakaspalautteesta.
– Tulipa eräs rouva kertomaan, että jostain syystä meillä maistuu hampurilainen aivan tavattoman hyvälle. Hän oli mietiskellyt syynkin tälle. Meillä on niin ystävällinen ja huumorintajuinen ilmapiiri ja jouheva palvelu että makuhermot herkistyvät nauttimaan samalla kun kasvot rentoutuvat hymyyn ja nauruun. Eipä pöljempi analyysi, Sirpa muistelee naurussa suin ja lupaa että Viitostuvan väki tekee jatkossakin parhaansa ollakseen arvion arvoinen.

p

Viitostupa
Viitonen 3140, 71820 Pöljä
puh. 017 461 1412
Kesä – elokuu
ma – pe 7 – 22, la 8 – 22, su 9 – 22
viitostupa@polja.fi
www.polja.fi