Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Viihtyisiä koteja – jo 40 vuotta!

Rakentaminen ja remontointi

Jokiväri palvelee ammattitaidolla, sopivasti pilkettä silmäkulmassa. Kuvassa vasemmalta Miia, Petra, Erno, Ville ja Sabina.

Jokiväri toteuttaa isot ja pienet huoneistoremontit huolella ja ammattitaidolla. Olipa kyse yksittäisen huoneen tapetoinnista, koko huoneiston täysremontista tai kiinteistön linjasaneerauksesta, Jokivärin ammattilaiset ovat valmiina palvelemaan.

Hyvä asiakaspalvelu, kustannustehokas toiminta ja laadukas työn jälki ovat Jokivärin toiminnalle tärkeitä.
– Olemme mukana ajan hengessä ja tarjoamme asiakkaalle tämän hetken parhaat materiaalit ja ratkaisut kustannustehokkaaseen hintaan. Meiltä onnistuu niin ideointi ja suunnittelu kuin työn toteutus. Ammattitaitoisten asentajiemme kunnia-asia on, että työn jälki on laadukasta ja työmaa jää siistiksi lähtömme jälkeen.
Jokivärin asiantuntevat ja positiiviset ammattilaiset huolehtivat kaikki remontin työvaiheet aina suunnittelusta alkaen.

Huoneistoremontit suurella sydämellä

Pintakäsittelijät Erno Eskelinen ja Sabina Qvick kertovat, että työn laatu on heille kunnia-asia.
– Viimeistelty lopputulos ja hyvä asiakaspalvelu on tärkeää. Ajattelen, että työ on valmis sitten, kun hyväksyisin lopputuloksen myös omaan kotiin. Sitä periaatetta olen pyrkinyt noudattamaan töissäni, Eskelinen kertoo.
Korkea työmoraali ja hyvä yhteishenki ovat Jokivärille keskeisiä asioita. Kyselyissä työntekijöidemme tyytyväisyys on ollut korkea.
– Jokiväri on monipuolinen työnantaja ja kiinnittää työntekijöiden hyvinvointiin paljon huomiota.
Yhteen hiileen puhaltaminen ja työntekijöiden hyvinvointi näkyvät asiakkaalle onnistuneena asiakaspalveluna ja hyvänä työn jälkenä. Näihin käsiin uskaltaa antaa kodin remontoinnin!

Kustannustehokkuutta ja jouhevaa työmaatyöskentelyä

Kodin remonttien lisäksi Jokiväri on kokenut linjasaneerausten ja muiden kiinteistöremonttien toteuttaja. Kiinteistökanta vaatii jatkuvasti huolenpitoa ja jokaisella on omat tarpeensa. Jokiväri huolehtii kiinteistöistä kokonaisvaltaisesti, omaisuutta ja koteja kunnioittaen ja niiden käyttöikää pidentäen.
– Suoritamme niin perinteisiä linjasaneerauksia kuin käyttövesiputkien uudistamisia sekä kerros- että rivitalokohteissa. Isojen saneerauksien lisäksi palveluihin kuuluvat myös muut taloyhtiöremontit kuten maalaukset, vesivahinkokorjaukset ja kylpyhuoneremontit. Taloyhtiöille palveluvalikoimamme on laaja ja kattaa kaiken ovien säädöstä aina täydellisiin LVIS-remontteihin. Taloyhtiöiden lisäksi yritys tekee alihankintana laajasti korjauksia myös rakennus-, LVI- ja sähköliikkeille, aluepäällikkö Ville Tuppurainen kertoo.
Pitkä kokemus ja joustavuus takaavat sen, että työt etenevät sovitussa ajassa. Suuremmissa saneerauskohteissa yksi tärkeimmistä yhteistyökumppaneista on Vatupassi, joka toimittaa työmaalle muun muassa telineet, henkilönostimet ja työmaatilat. Modernin sähköisen työkalujen hallintajärjestelmän ansiosta toiminta on kustannustehokasta ja aikatauluista pidetään kiinni.

Yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi

Toimivat suhteet yhteistyökumppaneihin ovat Jokivärille tärkeitä. Yhteistyötahot valitaan tarkoin, joten asiakas voi olla varma siitä, että työt sujuvat odotetusti.
Itäsuomalaisena yrityksenä Jokiväri työskentelee mielellään toisten Savo-Karjalan alueen toimijoiden kanssa. Paikallisuus on keskeinen voimavara ja arvovalinta. Esimerkiksi keittiöt kootaan ja toteutetaan Kuopiossa yhteistyössä Ilona-keittiöiden kanssa. Tiiviin yhteistyön ansiosta pystytään tarjoamaan palvelukokonaisuuksia, jotka helpottavat asiakasta.
– Kaikki palvelut tulevat samasta paikasta meidän kauttamme, joten asiakkaan ei tarvitse kiertää monessa paikassa ja lopputulos vastaa toiveita. Yhteistyömme Ilonan kanssa on päivittäistä ja perustuu siihen, että tunnemme toistemme tavat tarkkaan, Petra Jokilinna kertoo.
Jokivärin asiantuntemus sisustuksessa yhdistyy Ilonan vahvaan kalusteosaamiseen, mikä takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen.
– Yhteistyö Jokivärin ja Ilona-keittiöiden välillä on saumatonta ja todella antoisaa. On mukavaa tehdä yhteistyötä, kun luottamus ja jousto on molemminpuolista. Molemmilla yrityksillä on samanlainen arvopohja. Haluamme, että lopputulos on hyvä ja asiakkaan edun mukainen. Työt saatetaan loppuun, eikä niitä jätetä puolitiehen, yrittäjä Juha Tervo Ilona-keittiöiltä kertoo.


Katolle lisää elinikää

Toimiva katto on kiinteistön elinkaaren kannalta keskeinen tekijä. Jokiväri tekee sekä uusia kattoja että huoltaa vanhoja.
– Autamme mielellämme räätälöimään juuri sinun katollesi sopivat toimenpiteet. Kerromme rehellisen mielipiteen katon kunnosta. Joskus ainoa järkevä vaihtoehto on kokonaan uusi katto, mutta usein hyvään ja pitkäikäiseen lopputulokseen päästään paljon kevyemmillä ja edullisemmilla ratkaisuilla. Yksittäiset vuotokohdat tai vanhentunut visuaalinen ilme eivät läheskään aina tarkoita sitä, että katto olisi tullut tiensä päähän, toimitusjohtaja Mika Matikainen kertoo.
Viime kesänä Jokiväri pinnoitti ja huolsi 35 000 neliötä pelti- ja tiilikattoja. Laadukkaiden pinnoitteiden ja osaavien tekijöiden ansiosta huollettu katto kestää vertailun uuden kanssa. Huopakatoille sekä uudemmille pelti- ja tiilikatoille on tarjolla erilaisia puhdistusratkaisuja.
– Kattojen huoltomaalausväli on noin 15 vuotta. On hyvä muistaa, että säännöllisesti huollettuna katto voi monissa tapauksissa palvella koko rakennuksen elinkaaren ajan.
Uusien kattojen osalta valinta tehdään pelti-, tiili- ja huopakaton välillä, joilla kaikilla on omat etunsa. Valikoimissa on useita eri malleja perinteisestä konesaumakatosta erilaisiin profiilipelteihin ja huopavaihtoehtoihin.

p
Jokiväri Oy

Kuopio
Yrittäjäntie 32, 70150 Kuopio
puh. 0400 581 400
Joensuu
Alasintie 1, 80100 Joensuu
puh. 0400 184 284
Outokumpu
Kauppakatu 6, 83500 Outokumpu
puh. 050 375 970

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.