Viitostien varressa – Matkailukeskus Unnukka

Erikoisliikkeet

Myymälä-Kahvila Ravintola Björn

Kiviarinauuni ja kotileipomo, koulutettu henkilökunta, omat reseptit ja vuosien kokemus takaavat tuoreet ja maukkaat leipomotuotteet. Björnin leipomo on kuuluisa ravinteikkaista ruokaleivistään. Björnin kahvilamyymälät myyvät myös tuoretta lähileipää. Unnukan kahvilamyymälässä on tarjolla leipää jokaiseen makuun, maukasta vastaleivottua pullaa, munkkeja, leivoksia, kakkuja, sämpylöitä ja isoja lihapiirakoita. Arkisin on tarjolla myös maittava keitto- ja salaattilounas. Kahvila-ravintola Björn palvelee myös Kauppakeskus Minnassa.

www.kotileipomobjorn.fi

Iittala

Leppävirran Iittala Outlet -myymälän valikoima on laaja ja monipuolinen. Tarjolla on todellisia löytöjä niin arjen iloksi kuin lahjaviemiseksi.
Birger Kaipiaisen suunnitteleman Paratiisi-sarjan 50-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Arabia on tuonut uudelleen myyntiin 1970-luvulla suunnitellun Sunnuntai-astiasarjan. Vain muutaman vuoden tuotannossa olleen Sunnuntain muoto ja värimaailma on sisarsarjansa Paratiisin kaltainen, joten astioita on helppo yhdistellä keskenään. Tämänkin halutun astia-sarjan löydät Leppävirran Iiittala Outlet-myymälästä, unohtamatta aina suosittua Muumi-sarjaa.

www.store.iittala.com

 

Via Paula

Sisustus- ja lahjatavaraputiikki Via Paulasta löydät ihanat sisustustuotteet kotiin, tuliaisiksi tai lahjaksi. Myymälästä löytyy tuotteita lukuisilta tuotemerkeiltä kuten Muurla, Day Lennon, Finlayson ja Ehta. Henkilökohtainen opastus ja ideointi lahjahankintoihin ja sisustukseen on Via Paulan tavaramerkki. Via Paula tuottaa myös osaavia sisustus- ja stailauspalveluja kotiin ja yrityksiin.
Tervetuloa putiikkiin tekemään löytöjä ja päivittämään kotia uusilla sisustustuotteilla. Verkkokauppa on avoinna 24/7, tervetuloa tekemään upeita löytöjä niin Unnukan myymälään kuin verkkokauppaankin.

viapaula.omaverkkokauppa.fi

Aku ja Ada

Aku ja Ada on reipashenkinen, piristävällä tavalla erilainen moderni vaatekauppa, jonka ystävällinen palvelu ja asiantuntemus tunnetaan laajalla alueella. Valikoimassa on kansainvälisiä vaatteiden huippumerkkejä, esimerkiksi Mos Mosh, Samsøe & Samsøe, The Masai Clothing Company ja Makia. Valikoimista löytyy eri hintaryhmistä monipuolinen valikoima vaatteita menevään arkeen ja tyylikkääseen juhlaan.
Aku & Ada pukee nuoret ja nuorekkaat aikuiset naiset, miehiä ja lapsia unohtamatta. Aku & Adan verkkokaupasta löydät valikoiman herkut kausittain – täydellinen valikoima löytyy vain kivijalkamyymälästä Unnukasta.

www.akuada.fi

p

Matkailukeskus Unnukka

Kalmalahdentie 2, Leppävirta

Hae sivustolta

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.