Vilumuikut eli ohukaisiin kiäritty paestettu muikku

Reseptit

Vilumuikut eli ohukaisiin kiäritty paestettu muikku

Lettutaikina
2 kpl kananmunaa
1/2 sitruunan raastettu kuori
5 dl maitoa
2,5 dl vehnäjauhoja
2 rkl sokeria
1/2 tl suolaa
2 rkl sulatettua tai juoksevaa rasvaa
Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää joukkoon muut ainekset. Anna taikinan turvota 30 minuuttia. Paista taikinasta lettuja.

Paistetut muikut
300 g perattuja muikkuja tai savumuikkuja
Paista muikut pannulla ja mausta suolalla
Kääri muikku letun sisälle ja tarjoa tillisitruunajäätelön kanssa.

Tillisitruunajäätelö
Sekoita sitruuna ja hienonnettu tilli vaniljajäätelön joukkoon. Laita pakastimeen ja anna vielä kovettua.

Hae sivustolta

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.