Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Vinyylilattia on kaunis ja helppohoitoinen

Rakentaminen ja remontointi

Puijon Värin uudistuneiden liiketilojen kaakeliosaston monipuolisesta valikoimasta löytyy juuri se oma malli, materiaali ja väri, Jussi Martikainen kertoo.

Puijon Väri on sisustajan, remontoijan ja rakentajan luottokumppani

Kuopion Haapaniemeltä löytyy todellinen sisustajan ja rakentajan monipalveluliike. Samalta tontilta saa niin maalit kuin kaakelitkin, rakennus- ja puutarhatarvikkeet sekä asiantuntevan palvelun värisuunnittelusta asennuksiin.

Puijon Väri on osa yksityistä RTV-perheyritystä, joka toimii 29 paikkakunnalla. Itä-Suomessa RTV:llä on toimipisteet Kuopion lisäksi Iisalmessa, Varkaudessa ja Joensuussa.
Puijon Väri seuraa tarkoin toimialansa trendejä. Alkuvuodesta uudistunut Haapaniemen myymälä on entistä asiakasystävällisempi selkeine osastoineen. Laajentuneella kaakeliosastolla ainoa harmi lienee runsaudenpula. RTV-Yhtymän keraamisten laattojen valikoima perustuu oman maahantuonnin mallistoon, jota kehitetään jatkuvasti kysynnän ja monipuolistuvien käyttötarpeiden ja -tarkoitusten mukaisesti. RTV:n laaja ja monipuolinen keraamisten laattojen mallisto kattaa vaativammankin sisustajan tarpeet.
Lattiamateriaaleissa puolestaan on tapahtunut musiikkibisnekseen verrattava ilmiö, vinyyli kasvattaa koko ajan suosiotaan. Aluejohtaja Juhani Bogdanow toteaa vinyylin käyvän hyvin kaupaksi täysin perustellusti.
– Vinyylilankkulattia kestää kulutusta todella hyvin, on hiljainen ja ennen kaikkea helppohoitoinen moderni lattiamateriaali. Puun tai kiven näköiseksi kuvioitu vinyylilankku on helppo ja nopea asentaa ja jälki on siisti. Meiltä löytyy nyt todella laaja vinyylilankkujen valikoima, joista varmasti löytyy sopiva pinta niin julkiseen tilaan kuin omaan kotiinkin, kiinteistön koosta ja materiaalista riippumatta, Bogdanow kertoo.

Laatutuotteet kevään töihin

Kevät on jo käsillä ja monilla se tarkoittaa aktivoitumista kodissa ja puutarhassa. Myymäläesimies Jussi Martikainen muistuttaa että nikkarikuumeeseen ja viherpeukalon kutinaan löytyy vankka tuki tutusta osoitteesta.
– Meillähän on tässä tontti täynnä tarpeellista tavaraa. Puu- ja rakennustarvikekauppamme on alueen asiakkaille tuttu kohde, samoin puutarhamyymälämme Viherpiste avaa ovensa kevätauringon kanssa yhtä matkaa. Asiointi on meillä suunniteltu sujuvaksi, pihalla pääsee kärrinkin kanssa ajamaan sujuvasti ilman turhia vekslailuja. Osaava henkilökuntamme on hanakkaa opastamaan ja auttamaan asiakasta löytämään juuri oikeat tarvikkeet, laitteet ja materiaalit, teitpä sitten uutta tai korjasit entistä, Martikainen lupaa.


 

Vinyylilankun asennuksen pikaohje

1. Varmista että alusta on puhdas ja tasainen ja asennustilassa lämmintä vähintään 15 astetta. Pidä vinyylilankkuja huonetilassa vähintään 24 tuntia.
2. Muista jättää vähintään 5mm elämisvara mahdollisten pilareiden ja kiinteiden kalusteiden kohdalle. Varmista että ensimmäinen eli aloitusrivi on täysin suora.
3. Ensimmäisen laudan urospontti seinää kohden, elämisvara huomioiden (hyödynnä asennuskiiloja).
4. Asenna seuraavan laudan pääty edelliseen n.20 asteen kulmassa. Laudan voit tarvittaessa katkaista helposti lattialeikkurilla tai suorakulman ja mattoveitsen avulla.
5. Asenna aina ensin päätypontit ja vasta sen jälkeen taita koko rivi edelliseen riviin nähden. Tarkista että lattiassa lautojen päätysaumat eivät ole vierekkäin riveissä 30 senttimetriä lähempänä toisiaan. Näin lattia on valmiina harmoninen, kaunis ja kestävä!

p

RTV Itä-Suomi
Puijon Väri

Tehdaskatu 8, 70620 Kuopio
puh. 017 550 2600
RTV Varkaus
Käsityökatu 31, 78210 Varkaus
puh. 017 368 4040
RTV Iisalmi
Karjalankatu 36, 74120 Iisalmi
puh. 017 550 2670
RTV Joensuu
Kuurnankatu 2, 80100 Joensuu
puh.  013 510 5600
www.rtv.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.