Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Viva Las Kunnonpaikka! – teemapikkujoulut tulevat jälleen

Ravintolapalvelut, Tapahtumat

Kunnonpaikan huippusuositut teemapikkujoulut saavat tänä vuonna jatkoa. Tarjolla on tapahtumia niin perinteisen joulutunnelman kuin menevämmän pikkujoulumeiningin ystäville. Pikkujouluiltoja tähdittävät luonnollisesti huippuesiintyjät.

Pikkujouluja vietetään Kunnonpaikassa marras-joulukuussa. Juhlakausi alkaa perinteisillä pikkujouluilla ja päättyy joulukuun alussa sinivalkoisiin tunnelmiin. Jokaisena iltana tarjolla on tähtiesiintyijiä sekä teeman mukainen juhlabuffet. Esimerkiksi perinteisissä pikkujouluissa juhlitaan Tapani Kansan ja Meiju Suvaksen tahdissa.

Räyhäkkää rockia ja Vegas-glamouria

Ainutlaatuista pikkujoulutunnelmaa hakevien kannattaa suunnata Rock & Roll- ja Vegas -teemapikkujouluihin. Rock-menosta vastaavat 22. – 23.11. Olli Herman sekä Antti Railio. Marraskuun viimeisenä viikonloppuna puolestaan sukelletaan säkenöivään Vegasiin. Mikko Leppilampi ja Osmo Ikonen vastaavat samettisilla äänillään musiikista ja myös illan menu noudattaa samaa luksuslinjaa.
– Tervetuloa nauttimaan tunnelmasta! Onnistunut pikkujouluilta täydentyy majoituksella, joten kannattaa hyödyntää edullinen pakettihintamme, joka sisältää sekä illan että majoittumisen Kunnonpaikassa, Venla Kokkonen vinkkaa.

p
Kunnonpaikka

Jokiharjuntie 3, 70910 Vuorela
Varaukset:
myynti@kunnonpaikka.com tai
puh. 044 747 6560
www.kunnonpaikka.com
Myös Facebookissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.