Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Volyymiripsien uudet innovaatiot

Erikoisliikkeet, Vapaa-aika ja elämykset

Kouluttaudumme koko ajan ja kehitämme osaamistamme ja tuotteita mahdollisimman laadukkaan palvelun takaamiseksi. Ammattitaito, laatu ja turvallisuus ovat meille tärkeitä.

Pro. Aesthetic Academyn laadukkaasta korealaisesta silkkikuidusta valmistetut Wennbergin valmisviuhkat ovat uusi tapa luoda kestävät volyymiripset. Ammattikäyttöön tarkoitettujen valmisviuhkojen asentaminen on puolet nopeampaa kuin käsintehtyjen volyymiripsien. Jälki on aina tasaista ja siistiä, kuka tahansa ripset asentaakin.
– Salonkimme asiakkaista 99 prosenttia on vaihtanut käsintehdyistä volyymiripsistä valmisviuhkoihin, yrittäjä Heidi Wennberg kertoo.

Hellävaraiset ja nopeat magneettiripset

Magneettiripset ovat hellävaraisin tapa käyttää lisäripsiä. Yritys aloitti niiden maahantuonnin syksyllä. Niiden suosio on kasvanut huimasti ja asiakaspalaute on ollut erittäin positiivista. Kun magneettiripset asentaa ja huoltaa oikein, ne ovat helpot ja käytännölliset käyttää.
– Magneettiripset kiinnittyvät kolmella erittäin pienellä magneetilla, jotka ovat nikkelittömiä, huomaamattomia, eivätkä kaiherra silmiä, Hanna-Kaisa Matikainen kertoo.
Ripsiä löytyy kymmenen erilaista mallia luonnollisesta hyvinkin glamouriin. Kaikille löytyy sopiva malli ja yrityksen henkilökunta auttaa mielellään valinnassa. Asiakkaille suositellaan osallistumista ilmaisiin ripsi-iltoihin, joissa ammattilaiset neuvovat ja havainnollistavat ripsien käyttöä. Asiakas voi myös varata maksullisen sovitusajan.
– Magneettiripsiä voi ostaa liikkeestä, verkkokaupasta sekä jälleenmyyjiltämme, Wennberg muistuttaa.
Hän kertoo, että yritykselle on tärkeää pysyä kehityksessä mukana. Turvallisuus, laatu ja ammattitaito ovat toiminnan ehdottomana edellytyksenä.
– Uutena palveluna aloitamme ripsenpidennyskoulutukset. Kotimaan lisäksi toimitamme tuotteitamme myös Euroopan markkinoille.

p
Pro. Aesthetic Academy

Kauppakatu 12, 70100 Kuopio
puh. 050 439 4620
kauppa@aestheticacademy.fi
www.proaestheticacademy.fi
Myös Facebookissa ja Instagramissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.