Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Yhdessä onnistumme!

Kesä Kuopiossa, Muut

Kuopion keskustassa ollaan valmiina vilkkaaseen kesään. Vasemmanpuoleisessa kuvassa (vas.) Sami Ojas, Laura Kallio-Kokko, Aleksi Kettunen, Hanna Kokko ja Petteri Savolainen. Toriajelulla puolestaan ovat (vas.) Carita Tuunala, Joonas Hallman, Nina Hyvärinen ja Pia Virtanen.

Kutsuimme kesän alkajaisiksi Kuopion ydinkeskustan tavaratalojen ja kauppakeskusten edustajat vaihtamaan ajatuksia tulevasta kesästä. Kaikki olivat samaa mieltä suven tunnelmista, tänä kesänä Kuopiossa kauppa käy ja palvelu pelaa!
Kuopiossa matkaileville ja kaupunkilaisille on tarjolla elinvoimaisen kaupunkikeskustan päivitetyt palvelut. Osaava ja ystävällinen asiakaspalvelu yhdistää todella monipuolisen valikoiman erikoisliikkeitä, putiikkeja, huippubrändejä ja palveluita.

– Kuopion keskusta tarjoaa kaikille jotakin, olitpa sitten ihan tavan tallaaja tai trendsetter. Kuopiossa on pitkät perinteet joustavalle kaupanteolle, täällä on aina tehty hyviä kauppoja. Nyt siihen on paremmat edellytykset kuin koskaan, tervetuloa palveltavaksi, kaupan toimijat toivottavat kuin yhdestä suusta.

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.