Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Murto-osa uuden ykkösluokan yrityksen kalustosta. Tarjolla on hyvää, tai vaihtoehtoisesti loistavaa kyytiä eri tarpeisiin.

Kuirin Taksipalvelu ja Ykkösmatkat saman matkalipun alle

Kuirin Taksipalvelu siirtyy liiketoimintakaupalla Ykkösmatkojen omistukseen. Molemmat brändit kuitenkin säilyvät ja tutut toimijat jatkavat yhdessä toiminnan kehittämistä ja monipuolistamista

Tämän liiketoimintakaupan jälkeen olemme Kuopion alueen suurin taksitoimija. Ykkösmatkoilla on jo seitsemän taksia ja neljä bussia ja siihen lisäksi viisi taksia Kuirin Taksipalvelun kalustoa, mihin Jukka Kuiri laskee myös itsensä.
– Tämä kauppa antaa molemmille yrityksille mahdollisuuden jakaa vastuita ja näkemyksiä uudella tavalla. Vaikka omistuspohja vaihtuu, ei se vähennä yhtään ammattiylpeyttä ja intohimoa tätä työtä kohtaan. Ykkösmatkat oli tässä kuviossa ykkösvaihtoehto minulle. Muiden toimijoiden kanssa en käynyt edes neuvotteluja, vaikka kiinnostusta meidän liiketoimintaa kohtaan on esiintynyt muiltakin tahoilta. Syykin on selvä: molemmissa yrityksissä, niin Kuirin Taksipalvelussa kuin Ykkösmatkoillakin, on firmaa viety eteenpäin omalla ajatuksella ja persoonallisella otteella juuttumatta yleisen mielipiteen ensikommentteihin. Oman pään pitäminen on kannattanut, kummallakin tahoillaan. Tulevaisuuden varalle on jo hyvät suunnitelmat olemassa. Nyt lyödään luovat päät yhteen ja tarjotaan asiakkaillemme todella kattavat palvelut vähintäänkin entisenlaisella palveluasenteella ja huippukalustolla, Kuiri linjaa.

Pitkät perinteet

Ykkösmatkat on Kuopiossa toimiva, Suomen Matkatoimistoalan liittoon kuuluva yksityinen matkatoimisto ja matkanjärjestäjä, jonka toiminnan juuret ulottuvat jo 90-luvun alkupuolelle. Matka Veijalainen Oy:n omistavat puoliksi hallituksen puheenjohtaja Pertti Veijalainen ja toimitusjohtaja Aapo Veijalainen. Vuonna 2013 Veijalainen Oy osti Eläkkeensaajien keskusliitto EKL:ltä Ykkösmatkat. Samalla avoin yhtiö MatkaVeijalainen muutettiin osakeyhtiöksi, markkinointi ja myynti keskitettiin Ykkösmatkat-nimen alle. Kuirin taksipalvelun kanssa tehty liiketoimintakauppa avaa myös Ykkösmatkoille aivan uusia mahdollisuuksia edelleen monipuolistaa palveluitaan.
– Jukan arvomaailma ja yrittäjän ote istuvat loistavasti yhteen Ykkösmatkojen kanssa. Nyt meillä on koossa todella laaja ja laadukas kalusto sekä osaava henkilökunta. Tässä kaupassa suurin voittaja on molempien yhteinen asiakaskunta, haluamme ja pystymme palvelemaan yhdessä entistäkin paremmin, Veijalaiset kommentoivat.

Dimitri Kirjanen, Pertti Veijalainen ja Jukka Kuiri yhteiskuvassa, mihin Aapo Veijalainen ei ajokiireiltään ennättänyt.

p
Kuirin Taksipalvelu

puh. 040 733 8321
info@kuirintaksipalvelu.fi
www.kuirintaksipalvelu.fi

Matka Veijalainen Oy/Ykkösmatkat

Ajurinkatu 20
70110 Kuopio
ma – pe 9 -17
puh. 017 386 3223
myynti@ykkosmatkat.fi
www.ykkosmatkat.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.