Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Yksilölliset kiintokalusteet paikalliselta valmistajalta

Rakentaminen ja remontointi

Sari Ollikainen (oik.) uudisti vanhan talon keittiön Johanna Lamminahon toiveiden mukaisesti.

Paikallinen kalustealan palveluyritys Kaluste Ollikainen Oy suunnittelee ja valmistaa yksilöllisesti korkealaatuiset keittiökalusteet, kodinhoitohuoneet, wc- ja kylpyhuonekalusteet, komerot sekä erikoiskalusteet. Tarvittaessa yritys myös asentaa toimittamansa tuotteet.

Kaluste Ollikainen valmistaa yksilöllisesti kodin kiintokalusteet. Yritys on ketterä, paikallinen toimija, jonka toimipisteeseen on helppoa tulla ja jossa on miellyttävä asioida. Yrityksen asiakaspalvelu on tunnetusti hyvä ja reagointi asiakkaiden tarpeisiin on nopeaa.

Toimitukseen myös koneet ja hanat

– Kalustetoimitukseen voidaan lisätä myös kodinkoneet, hanat ja altaat, jolloin esimerkiksi keittiön tai kylpyhuoneen kalusteiden ja koneiden uusiminen on asiakkaalle mahdollisimman helppoa, Sari Ollikainen esittelee.
– Käytössämme on Fusion 2020 -suunnitteluohjelma. Asiakkaan on mahdollista saada suunnitelmasta itselleen erittäin tarkka ja havainnollistava värituloste.
Uusien kalusteiden mitat käydään ottamassa kohteessa. Samalla kuulostellaan asiak­kaan toiveita ja ajatuksia siitä, millaisia tuotteita hän on ehkä jo ennakolta ajatellut. Myös kalusteiden asennuksen saa tarvittaessa Kaluste Ollikaiselta.
– Tällä hetkellä kysytään aika paljon puupintoja ja maanläheisiä värisävyjä. Myös valkoinen on aina suosittua ja edelleen myös musta ja harmaa. Uutta makumaailmaa ovat esimerkiksi mustan ja tammen yhdistelmät, Sari Ollikainen kertoo.
Hanoihin ja altaisiin on tavanomaisen teräksen lisäksi tarjolla muitakin sävyjä, kuten messinki ja kupari.

Hirsitalon keittiö uudistui tyylikkäästi

Johanna Lamminaho ja Elias Ylönen isännöivät Salo-Mattilan vanhaa sukutilaa Siilinjärvellä. He halusivat hiljattain uusia keittiökalusteet, mutta säilyttää vanhan, noin 120-vuotiaan hirsitalon hengen.
– Sari sai heti meidän ajatuksistamme kiinni ja suunnitteli juuri tänne mainiosti soveltuvat keittiökaapistot. Olemme hyvin tyytyväisiä Kaluste Ollikaisen kalustotoimitukseen ja kokonaispalveluun. Teemme mielellämme yhteistyötä paikallisen osaajan kanssa, Johanna Lamminaho kertoo.

p

Kaluste Ollikainen Oy

Yrittäjäntie 7
71800 Siilinjärvi
ma – pe 8 – 16,
muina aikoina sop. muk.
puh. 040 674 6272
sari@kalusteollikainen.fi
www.kalusteollikainen.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.