Yksilöllistä muotia hymyn kera

Pukeutuminen ja muoti

Kati Huttunen (vas.) ja Iiris Pellinen luottavat Mervi Martikaisen (takana) ammattitaitoon pukeutumisasioissa. 76 Blousesin valikoimista löytyy monipuoliset valikoimat ihania kevään uutuuksia.

76 Blouses Matkuksessa on naisten pukeutumisen erikoisliike, josta löytyy persoonallista muotia moneen makuun ja erikokoisille naisille. Kati Huttunen ja Iiris Pellinen ovat molemmat liikkeen vakioasiakkaita.
– Täällä on monipuoliset valikoimat, ihania ja laadukkaita materiaaleja, ja lisäksi hintataso kohdillaan, he luonnehtivat.
Valikoimista löytyy vaatteita niin päivä- kuin iltakäyttöön. Molemmat ovat ihastuneet vaatteiden yksilöllisyyteen.
– Täällä ei myydä tusinatavaraa, vaan kauniita, persoonallisia vaatteita niin aikuiseen kuin nuorekkaampaan makuun. Sekin on erittäin positiivista, että kokoja löytyy monenkokoisille, Huttunen jatkaa.

Ammattilaisen avulla löytyvät oikeat vaatteet

Hyvä, asiantunteva asiakaspalvelu helpottaa ostosten tekoa. Niin kauppias Mervi Martikainen kuin muut työntekijät saavat vakioasiakkailtaan kiitosta.
– Tänne on aina tervetullut olo, eikä koskaan ole pakkomyynnin tuntua. Mervi on rautainen ammattilainen ja yksi parhaista asiakaspalvelijoista, joita tiedän. Jos jotakin ei löydy suoraan valikoimasta, niin sitten sitä hankitaan. Tytöiltä saa myös aina halutessaan suoran mielipiteen, käykö jokin vaate vai ei. Ja mikä parasta, palvelu tapahtuu aina hymyn kanssa!

p
76 Blouses

Matkus Shopping Center
Matkuksentie 60, 70800 Kuopio
ma – pe 10 – 21, la 10 – 19, su 11 – 18
puh. 040 706 7580
info@76blouses.fi
www.76blouses.fi
Myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä

 

Hae sivustolta

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.