Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Yksilöllistä muotia kesän menoihin

Pukeutuminen ja muoti

Piattacó sijaitsee erinomaisella paikalla Kauppakadun varrella, vain kivenheiton päässä torilta. Pitkänmatkalaisille lähetämme tuotteita myös postitse, Piatta (vas.) ja Anki kertovat.

Piattacón valikoimista löytyvät asut kaikkiin kesämenoihin, olipa kyse rennosta terassi-illasta tai muodollisemmasta juhlatilaisuudesta.
– Meillä on todella monipuolinen mekkovalikoima. Jokaiseen tilaisuuteen ja tyyliin löytyy varmasti sopiva vaate, Piatta Miettinen kertoo.
Tänä kesänä esimerkiksi pliseeraukset ja erilaiset kuosit ovat ajankohtaisia.
– Kuoseista löytyy paljon eläinkuoseja ja palloja. Myös kukkakuosit ovat edelleen muodikkaita. Värimaailmassa löytyy valinnanvaraa. Mielestäni tämä on ollut mallistojen puolesta kaunein kevät ja kesä aikoihin, niin ihania vaatteita on tarjolla.
Mekkojen lisäksi tarjolla on myös ihania kenkiä, laukkuja ja koruja, joten koko asukokonaisuuden saa hankittua samalla kertaa.

Rento meininki laadusta tinkimättä

Miettinen toivoo, että erilaiset asiakkaat tulisivat rohkeasti tutustumaan liikkeen valikoimiin. Valinnanvaraa riittää niin tyylissä kuin hintatasossa.
– Meiltä löytyy myös keskihintaisia, mutta erittäin laadukkaita tuotteita.
Asiansa osaavat, pitkän linjan ammattilaiset osaavat korostaa jokaisen vartalon hyviä puolia. Ammattitaitoinen, sydämellinen palvelu onkin ollut aina Piattacón toiminnan kulmakivenä.
– Olemme täällä valmiina juuri sinua varten, tervetuloa ostoksille!

 

 

p

Piattacó
Kauppakatu 49, 70110 Kuopio
ma – pe 10 – 18, la 10 – 16
(kesä-heinäkuussa la 10 – 15)
puh. 044 700 4600
piatta@piattaco.fi
www.piattaco.fi
Myös Facebookissa ja Instagramissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.